Annonce
Odense

Madmarked og åfarten vil arbejde sammen

Thomas Kyung Jensen (siddende) og Jacob Christer Larsen står bag Arkaden Street Food. Nu har de indgået et samarbejde med Odense Aafart. Arkivfoto: Klaus Knakkergaard

Umiddelbart kan en tur op ad åen med Odense Aafart og så en tur i Arkaden Food Market synes som to vidt forskellige ting. Men ikke desto mindre indgår de nu en samarbejdsaftale, der skal komme deres kunder til gode - og i sidste ende give flere kunder i butikken begge steder. Sejler man en tur med åfarten, kan man indenfor den næste uge få 25 procent rabat på sine køb i baren i Arkaden Food Market, hvis man fremviser billetten. Fra Munke Mose er der kun 500 meter op til madmarkedets indgang fra Filosofhaven 42.

Og det nye samarbejde glæder ikke mindst Arkaden Food Market.

- For os var det mere en oplagt at samarbejde med en aktør som Odense Aafart, da vi er naboer og henvender os til samme klientel. Vi håber derfor at vores og Aafartens gæster er ligeså glade for samarbejdet, som vi er, siger Jacob Christer Larsen, Partner & Direktør i Arkaden Food Market.

Odense Aafart har dette forår indgået flere samarbejdsaftaler. Senest med Den Fynske Opera, om at arrangere Opera på åen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce