Annonce
Debat

Madanmeldelse. Flere til Tobaksgården

Annonce

Lokaldebat: Cafe Tobaksgården fik i efteråret to stjerner af en madanmelder (i Fyens Stiftstidende, red.). Utroligt, tænkte vi, som ofte har været spisende gæster på stedet. Også vores venner, som vi har haft med derind, undrede sig over de kun to stjerner. Så skulle vi lige se, om de stjerner kunne optimeres, da det for os andre dødelige mennesker, i hvert fald kunne række til et par mere, når vi har besøgt stedet.

Derfor besluttede vi os for at holde et lille selskab derinde den 13. december med 33 voksne og 6 børn. Vi bestilte Brunch med diverse tilbehør og fik en utrolig dejlig brunchbuffet med alt hvad der dertil hører. Det hele var yderst veltillavet til vores og alle vores gæsters store tilfredshed.

Kunne have ønsket, at madanmelderen havde siddet i et hjørne og fulgt med i, hvordan vi alle blev serviceret, og måske smagt på vores fine brunch. Men det gjorde han vist desværre ikke.

Den bedste anbefaling her fra os og vores gæster på en kold, men dejlig decemberdag. Og så lige stjerner dobbelt op , tak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce