Annonce
Middelfart

Mødrehjælpens lokalforening vil hjælpe sårbare familier med børnefødselsdagen

Tovholdergruppen på projektet: Fra venstre ses Merete Stounbjerg, Jette Aamand og Pia Hohberg. PR-foto
Et nyt initiativ i Mødrehjælpens lokalforening hjælper med børnefødselsdagen i sårbare børnefamilier.

Middelfart: Mødrehjælpen er klar med det nye tiltag "Den Rullende Kagemand".

- Hos Mødrehjælpen mener vi, at alle børn skal have mulighed for at holde fødselsdag sammen med vennerne. Det kan i nogle familier give både lomme- og mavesmerter at finde overskud til dette. Derfor tilbyder vi hjælp til en god børnefødselsdag, siger Jette Aamand, der er en af Mødrehjælpens tovholdere på projektet, i en pressemeddelelse.

Den Rullende Kagemand har til formål at give en håndsrækning til sårbare børnefamilier, hvor der af forskellige årsager ikke er ressourcer eller overskud til at fejre børnenes fødselsdag. Fødselsdagshjælpen kan søges til afholdelse af børnefødselsdag for børn i alderen 3-14 år i Middelfart Kommune.

Hjælpen består af en fødselsdagspakke med mad og drikke til en traditionel børnefødselsdag til barnet. Der er boller, smør, frugt, kakao eller saft og så selvfølgelig en kagemand, og måske endda en lille pakke. For at søge skal der udfyldes et ansøgningsskema, som man kan få udleveret i Mødrehjælpens børnetøjsbutik eller på organisationens hjemmeside. Ifølge Jette Aamand satser Mødrehjælpen på at være klar 1. november.

- Vi er en lille tovholdergruppe, der er ved at få det sidste på plads, forklarer hun. Foreningen har allerede modtaget et sponsorat i form af bamser fra Gerd Ravnholdt Mizrachi fra "Wild Republic". - Vi tror på det har stor betydning for børn, at de har mulighed for at invitere deres skoleklasse og venner til fødselsdag. Vi er meget spændte på at komme i gang med vores nye projekt, siger Jette Aamand.

Annonce
Mødrehjælpens fødselsdagshjælp kan for eksempel bestå af en kagemand, boller og saft. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Odense

Yderligere to weekender med vejlukning - mandag begynder skinnearbejde i kryds

Annonce