Annonce
Middelfart

Mødrehjælpens lokalforening vil hjælpe sårbare familier med børnefødselsdagen

Tovholdergruppen på projektet: Fra venstre ses Merete Stounbjerg, Jette Aamand og Pia Hohberg. PR-foto
Et nyt initiativ i Mødrehjælpens lokalforening hjælper med børnefødselsdagen i sårbare børnefamilier.

Middelfart: Mødrehjælpen er klar med det nye tiltag "Den Rullende Kagemand".

- Hos Mødrehjælpen mener vi, at alle børn skal have mulighed for at holde fødselsdag sammen med vennerne. Det kan i nogle familier give både lomme- og mavesmerter at finde overskud til dette. Derfor tilbyder vi hjælp til en god børnefødselsdag, siger Jette Aamand, der er en af Mødrehjælpens tovholdere på projektet, i en pressemeddelelse.

Den Rullende Kagemand har til formål at give en håndsrækning til sårbare børnefamilier, hvor der af forskellige årsager ikke er ressourcer eller overskud til at fejre børnenes fødselsdag. Fødselsdagshjælpen kan søges til afholdelse af børnefødselsdag for børn i alderen 3-14 år i Middelfart Kommune.

Hjælpen består af en fødselsdagspakke med mad og drikke til en traditionel børnefødselsdag til barnet. Der er boller, smør, frugt, kakao eller saft og så selvfølgelig en kagemand, og måske endda en lille pakke. For at søge skal der udfyldes et ansøgningsskema, som man kan få udleveret i Mødrehjælpens børnetøjsbutik eller på organisationens hjemmeside. Ifølge Jette Aamand satser Mødrehjælpen på at være klar 1. november.

- Vi er en lille tovholdergruppe, der er ved at få det sidste på plads, forklarer hun. Foreningen har allerede modtaget et sponsorat i form af bamser fra Gerd Ravnholdt Mizrachi fra "Wild Republic". - Vi tror på det har stor betydning for børn, at de har mulighed for at invitere deres skoleklasse og venner til fødselsdag. Vi er meget spændte på at komme i gang med vores nye projekt, siger Jette Aamand.

Annonce
Mødrehjælpens fødselsdagshjælp kan for eksempel bestå af en kagemand, boller og saft. PR-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce