Annonce
Odense

Mødrehjælpen i Odense er på vej ud af Nørregade

Mødrehjælpen i Odense fraflytter butikken i Nørregade. Den er blevet for lille. Foto: Mødrehjælpen
Mødrehjælpens butik i Nørregade skal finde nye lokaler. Samtidig søger Mødrehjælpen frivillige, der vil være med til at drive den nye butik og være med i lokalforeningen i Odense.

Odense: Mødrehjælpen fraflytter butikken i Nørregade. Årsagen er, at lokalerne er blevet for små, og pladsen er for trang til det store arbejde med vask og klargøring af de mange varer, butikken modtager og videresælger. Derfor har Mødrehjælpen nu valgt at lukke butikken og i stedet åbne en ny centralt i Odense. De nye lokaler er endnu ikke fundet, men Mødrehjælpen håber at kunne åbne på den nye adresse i begyndelsen af 2020.

- Vores butik i Nørregade har været et fast holdepunkt for mange børnefamilier, der har fundet gode tilbud hos os og samtidig har støttet Mødrehjælpens arbejde ved at handle hos os. Vi håber, at de mange børnefamilier fortsat vil handle hos os i vores butik på Skibhusvej og i den nye butik, når den åbner i starten af 2020, siger direktør i Mødrehjælpen, Ninna Thomsen i en pressemeddelelse.

I forbindelse med åbningen af den nye butik udvider lokalforeningen også antallet af bestyrelsesmedlemmer. Man kan derfor blive en del af lokalforeningens og butikkens ledelse udover at være med til at lave sjove, hyggelige og netværksskabende aktiviteter for børnefamilier i hele Odense. Derfor holder Mødrehjælpen torsdag 10. oktober kl. 17-18.30 et informationsmøde for alle interesserede. Mødet foregår i lokale 1.1. i Borgernes Hus på Østre Stationsvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce