Annonce
Indland

Møde mellem politiforening og ledelse: Direktøren har beklaget sin kommunikation

Kit Claudi Grøn-Iversen, politidirektør i Fyns Politi.

Fyns Politis direktør Kit Claudi Grøn-Iversen har på mødet med politiforeningen fredag lyttet til kritik og beklaget sin kommunikation, oplyser politiet.

Det første af en række møder mellem Fyns Politis øverste ledelse og Fyns Politiforening har fredag formiddag fundet sted. Parterne er gået i dialog, efter foreningen, der repræsenterer 600 medarbejdere, onsdag udtrykte mistillid til politidirektøren og ophævede samarbejdet med ledelsen.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

På mødet lyttede politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen til foreningens kritik, ligesom hun beklagede sin kommunikation. Hun anerkender medarbejdernes indsats, slår hun fast.

- Vi lyttede til foreningens kritikpunkter, og der var nogle konstruktive forslag, som vi nu vil drøfte. Det er vigtigt, at vores samarbejde kommer tilbage på sporet hurtigst muligt. Jeg anerkender den vigtige indsats alle medarbejdere i Fyns Politi har leveret og leverer hver eneste dag. Jeg har derfor over for foreningen beklaget, at min kommunikation har givet anledning til en anden opfattelse udtaler hun.

På de kommende møder vil parterne hurtigst muligt drøfte drift, reorganiseringen og lokallønforhandlinger.

Det har fredag ikke været muligt at få en kommentar fra Fyns Politiforenings formand Steffen Daugaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Kommunen udvider med 8000 kubikmeter på havnen: - Det er prikken over i'et, jubler borgmesteren

Annonce