Annonce
Faaborg-Midtfyn

Mød ni fynske kandidater til valgdebat på Klinten

Den radikale Søren Hillers har forlængst taget hul på valgkampen, for eksempel på Svendborgvej i Faaborg, hvor han pryder dette plankeværk. Han er en af de lokale folketingskandidater, du kan møde ved valgmødet på Klinten torsdag 11. april. Foto: Palle Søby
Der er valgmøde på Klinten torsdag aften 11. april. I panelet er fire lokale folketingdskandidater fra Faaborg-Midtfyn plus fem fra resten af Fyn.

Faaborg: Selv om folketingsvalget endnu ikke er udskrevet, er valgkampen allerede i fuld gang. Ikke bare på Christiansborg, men også ude i de små lokalområder.

Torsdag 11. april kan du således møde ni fynske folketingskandidater til en valgdebat på Klinten i Faaborg.

De ni kandidater i panelet er.

Søren Hillers (R), Kim Aas Christensen (S), Ole F. Pedersen (V), René Jørgensen (DF), Dennis Ø. Pedersen (SF), Vibeke S. Enrum (Enhedslisten), Line G. Hansen (Alternativet), Caroline Lauritsen (K) og Gert Dyrn (Klaus Riskær Pedersen).

Heraf er de fire førstnævnte alle lokale kandiater fra Faaborg-Midtfyn Kommune.

Socialdemokraterne John Larsen, Anstina Krogh og Steffen Jensen har arrangeret valgmødet, som er det sidste i en række af fire valgmøder i kommunen.

De tre socialdemokrater stod også bag lignende valgmøder i Haastrup og Årslev, mens den radikale Søren Hillers arrangerede valgmødet i Ringe.

Ordstyrer i valgdebatten på Klinten er Tim Visti, lokalredaktør for Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis i Ringe.

Aftenen starter med en præsentation af kandidaterne, og herefter kan publikum stille spørgsmål til de enkelte kandidater, inden den egentlige debat begynder.

I pausen kan der købes forfriskninger. Valgdebatten finder sted klokken 19-21 på Klinten, Klinteallé 1 i Faaborg.

Og så venter vi vist egentlig bare på, at statsminister Lars Løkke Rasmussen sætter en dato på folketingsvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Annonce