Annonce
Nyborg

Mød gymnasiet - via computer

Campus i Nyborg er lukket for tiden. Det får også konsekvenser for det årlige åbent hus-arrangement, som foregår virtuelt. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Nyborg: Januar er traditionelt den måned, hvor Nyborg Gymnasium inviterer kommende elever og forældre til orienteringsaftner. Så kan man se bygningerne og tale med lærere og elever.

Men det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre med de nuværende corona-restriktioner, så derfor inviterer den store skole ved Frisengårdsvej i stedet til virtuelle orienteringsaftner.

- Der var intet, vi hellere ville, end at holde vores sædvanlige orienteringsaften, hvor vi kan møde kommende elever og forældre ansigt til ansigt. Vi overholder dog naturligvis de aktuelle Covid19-restriktioner til punkt og prikke, hvorfor det naturligvis vil være uhensigtsmæssigt at samle over 500 mennesker rent fysisk, som vi ellers plejer. Derfor bliver det i år en virtuel orienteringsaften den 13. januar, som vi til gengæld har investeret rigtig meget energi og kreativitet i, udtaler rektor Henrik Vestergaard Stokholm i en pressemeddelelse.

Den virtuelle orienteringsaften på Nyborg Gymnasium afholdes den 13. januar klokken 16 til 20, hvor man kan høre rektor byde velkommen og klikke sig til virtuelle møder med lærere og elever.

Der er også arrangeret virtuel mini-lørdag, hvor man kan møde ledere fra de forskellige uddannelser i virtuelle møderum. Det er lørdag d. 23. januar 2021, klokken 10-12.

Endelig kan de kommende elever komme op og se gymnasiet - altså rent fysisk. Det kræver tilmelding.

Det hele findes på linket: nyborg-gym.dk/orienteringsaften

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce