Annonce
Nordfyn

Møbler i brugsen skal styrke det lokale

Uddeler Michael Bjerg og salgsleder Helle Brunse fra SuperBrugsen i Søndersø er glade for det nye lokale samarbejde med møbelgrossisten House Nordic. Foto: Thomas Gregersen
Brugsen i Søndersø har indledt et samarbejde om at udstille og sælge møbler for House Nordic.
Annonce

Søndersø: I Superbrugsen i Søndersø har uddeler Michael Bjerg gennem en årrække dyrket et samarbejde med lokale producenter af for eksempel kød, frugt og grønt. Nu er samarbejdet udvidet med den lokale møbelgrossist House Nordic, som sammen med brugsen har møbleret et hjørne af dagligvarebutikken.

Det er salgsleder i brugsen, Helle Brunse, der har taget initiativ til det nye samarbejde.

- Det startede med, at jeg var på et virksomhedsbesøg på House Nordic. Her fandt jeg ud af, hvad det er de laver og hvor stort det egentlig er. Det var enormt spændende at se, fortæller Helle Brunse.

House Nordic blev startet i 2017 af Henrik Jørgensen og modtog året efter Nordfyn Kommunes iværksætterpris. Grossisten har også tidligere i år modtaget Søndersø Handelsstands- og håndværkerforenings initiativpris.

Siden starten i 2017, hvor Henrik Jørgensen havde sin far på lageret og sin søn til at løse grafiske opgaver er virksomheden vokset til at man i foråret i år havde 15 fuldtidsansatte og 10 freelancere, der sælger møbler til godt 25 lande.

Direktør Henrik Jørgensen fra House Nordic har siden starten i 2017 udvidet medarbejderstaben til mere end 15 fuldtidsansatte, der sælger møbler til godt 25 lande. Arkivfoto:
Annonce

Styrke det lokale

- Jeg synes vi har et lokalt ansvar. Når House Nordic som grossistvirksomhed sælger møbler i så mange lande, spiller det lokale salg her i Søndersø måske ikke nogen stor rolle. Men ligesom når vi gør opmærksom på en lille lokal fødevareproducent, så er vores samarbejde med til at fortælle en lokal historie og jeg tror både, det kan være med til at styrke Superbrugsen og House Nordic, fortæller uddeler Michael Bjerg.

Han ser endda muligheder for at kunne brede samarbejdet ud i andre Coop-forretninger rundt omkring i landet.

- Møblerne fra House Nordic er moderne og meget skandinaviske. Samtidig er de i en prisklasse, hvor de er interessante for os. Jeg har flere kolleger i Coop, der følger vores erfaringer tæt. Som stor lokal dagligvarebutik er vi et udstillingsvindue, hvor en meget stor del af lokalbefolkningen passerer igennem. På den måde kan vores idé måske være med til at udbrede kendskabet til House Nordics møbler, siger Michael Bjerg.

Salget og interessen er kommet godt fra start og Michael Bjerg forventer, at omsætningen af møbler kan nå op på omkring en halv million kroner indenfor det første år.

Brugsen har planer om at skabe en forbrugeraften i samarbejde med House Nordic i starten af det nye år.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Henrik Jørgensen fra House Nordic, der i disse uger opholder sig i Kina.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Kvaler for S

Annonce