Annonce
Sydfyn

Møbelhandler gået personligt konkurs

Indehaveren af Møbellageret på Abildvej i Svendborg er gået personligt konkurs. Foto: Finn Eriksen
Selskabet bag Møbellageret på Abildvej i Svendborg er taget under konkursbehandling, og da der er tale en enkeltmandsvirksomhed, er indehaveren gået personligt konkurs.

Svendborg: Der bliver ikke længere handlet med møbler på adressen Abildvej 5 i Svendborg.

I sidste uge blev B.K. Transport, som er selskabet bag Møbellageret, taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Svendborg.

Svendborg-advokat Michael Nordtorp Vestergaard, der er kurator på konkursboet, oplyser, at en kreditor har begæret konkursen, mens han ikke vil sætte navn på.

Hvor mange penge, det handler om, har han ikke overblik over.

- Det er ikke meget, jeg ønsker at fortælle, ud over at der er en butik med et pænt stort varelager. Og hvis man har interesse i at drive butikken videre eller købe varelageret, er man velkommen til at kontakte mig, siger Michael Nordtorp Vestergaard.

Da der er tale om en enkeltmandsvirksomhed, går indehaveren Bror Kreiberg personligt konkurs.

Han ønsker ikke at udtale sig, mens et kig på forretningens hjemmeside viser, at den førte et bredt sortiment af møbler og forskellige former for tilbehør til boligen, og at varerne dels blev solgt fra butikken på Abildvej, dels fra internetbutikken Mobellageret.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce