Annonce
112

Måtte vente på ambulance: 15 cyklister gled på isglatte veje

Der var fredag morgen ventetid på ambulancer, fordi en stribe cyklister, især i Odense, blev overrasket af isglatte veje. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce

Odense: Hvis de ikke var helt vågne, da de kørte af sted fredag morgen, blev en stribe cyklister i Odense det undervejs. For vejene var flere steder spejlglatte efter en nat, hvor de våde veje havde været under frysepunktet.

I løbet af en time fik alarmcentralen 15 henvendelser fra cyklister, fortrinsvis i Odense, som var væltet på en glat vej. Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi Kenneth Taanquist.

En af de 15 væltede klokken 7.34 så uheldigt, at hovedet ramte asfalten, men da der på det tidspunkt allerede var flere cyklister, som var gledet på vejene, var der ingen ledig ambulance, som kunne sendes af sted til cyklisten, som var væltet på Glentevej, fortæller vagtchefen.

- På grund af travlhed med væltede cyklister var den først fremme klokken 8.18. Man havde så en telefonisk dialog om tilstanden, og da den kom frem, blev det vurderet, at der formentlig ikke var alvorlige skader. Det er ikke så tit, vi ser, at der er ventetid på ambulancer, men det var en afledt effekt af alle de hændelser, vi havde, siger Kenneth Taanquist.

- Der er nok også et stor mørketal af uheld, hvor folk ikke er kommet til skade, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB fik uafgjort i en hårdt spillet affære

Annonce