Annonce
Sydfyn

Månedlang festival i sidste etape: Fokus på indre omstilling

Det har været muligt at blive klogere på mange forskellige emner under Bæredygtighed og Modstandsdygtighed Festival, der strækker sig fra den 11. september til den 11. oktober.
Annonce

Vester Skerninge: I snart en måned, har et hold ildsjæle afholdt en festival, hvis hovedfokus er bære- og modstandsdygtighed, hvilket festivalens navn også tydeliggør: Bæredygtighed og Modstandsdygtigheds Festival. På forskellige lokationer er der blevet holdt foredrag, været udstillinger, workshops og meget mere, under forskellige temaer: Dyrk, Zero Waste og økonomisk omstilling er de emner, der allerede er blevet afviklet.

Weekenden fra den 2. oktober til den 4. oktober er der årsmøde og generalforsamling i Landsforeningen for Økosamfund 2020, hvor det er muligt at deltage til årsmødet over Zoom. Generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer af foreningen. Man melder sig til på foreningens hjemmeside okosamfund.dk.

I festivalens sidste etape den 9. til 11. oktober vil der være fokus på indre omstilling. Her er det muligt at lytte til forskellige foredrag, deltage i workshops, talks med mere, og alle events finder sted i Den Selvforsynende Landsby i Vester Skerninge. Se det fulde program på: bæredygtighed-modstandsdygtighed.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce