Annoncørbetalt indhold

Måltidskasserne er blevet hverdag i de danske familier

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ikke mindst nedlukningen under udbruddet af coronavirus har for alvor fået sat skub i udbredelsen af måltidskasser. Fra at være noget, som travle børnefamilier betjente sig af, og ofte med lidt dårlig samvittighed, fordi holdningen er, at man da selv kan sørge for indkøb og madlavning, er det at abonnere på en måltidskasse blevet hverdag for både enlige, børnefamilier, midaldrende og ældre.


Annonce

Ikke mindst ældre er kommet med på vognen, fordi de med en måltidskasse kan få leveret alt, der skal bruges til ugens måltider, lige til døren. Man er blevet fri for at skulle ned i supermarkedet for at handle, og kan i stedet få alting bragt til døren. Det letter hverdagen, og i forhold til corona slipper man for at skulle bevæge sig ud i forretninger, hvor der kan være en vis smittefare. Så fra at være et fænomen i børnefamilierne har måltidskasserne invaderet alle grupper af de danske forbrugere.


Skab overblik i udvalget

Der er mange muligheder for måltidskasser, som man kan vælge mellem på nettet. Men det er ganske nemt at få overblik: Besøg maaltidskassen.com og find et overblik over måltidskasser her, hvor der er samlet omtaler af mange forskellige typer, deres forskellige indhold, og de forskellige priser og abonnementsbetingelser.


En af mulighederne er Kokkens Hverdagsmad, som to kvinder med ernæringsmæssig baggrund står. Den ene grundlægger, Line Lund, har en uddannelse som kok i bagagen, og den anden, Kamilla Andersen, har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Du er dermed sikker på både at få velgennemtænkte opskrifter, som er nemme at arbejde efter, og sund og ernæringsrigtig mad, hvis du vælger at tegne et abonnement hos Kokkens Hverdagsmad.


Som udgangspunkt leverer Kokkens Hverdagsmad opskrifter og råvarer til fire dage om ugen. Et par dage skal du altså stadig selv ud at købe ind og finde de rette råvarer - og det vil jo typisk være i weekenden, hvor man i højere grad selv vil styre, hvad der skal serveres, ligesom man jo også hurtigt kan få samlet sammen til en reste-dag, så man reducerer eventuelt madspild.


Markedet har udviklet sig overdådigt de senere år, så i dag kan man få måltidskasser, der passer til enhver smag og alle typer af diæter. Mange bruger for eksempel en måltidskasse til at slå en genvej ind i den veganske verden, fordi man med måltidskassen får leveret både opskrifter og alle de vegetariske råvarer, der skal til, hvis man vil leve vegansk. Det kan være lidt svært at lægge sin kost om til vegansk på egen hånd, så her er måltidskassen både en garanti for sund med og en praktisk hjælp til kostomlægning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.