Annonce
Sport

Målscorer Pukki sled sig igennem PL-kamp med brækket tå

Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Teemu Pukki scorede, da Norwich spillede 1-1 mod Leicester lørdag. Han spillede 45 minutter med en brækket tå.

Finske Teemu Pukki spillede en stor del af kampen lørdag i Premier League for Norwich ude mod Leicester med en brækket tå.

Det bekræfter den tidligere Brøndby-angriber på den engelske klubs hjemmeside efter opgøret, der endte 1-1.

- Det var ikke nemt. Den slags sker, og jeg ønskede udelukkende at spille videre og give alt.

- Det hjalp med al den adrenalin, så det gjorde ikke specielt ondt. Men måske mærker jeg mere i morgen (søndag, red.), siger Teemu Pukki til hjemmesiden.

Han bragte Norwich foran 1-0 kort før den halve time, men et selvmål af Norwich-keeper Tim Krul før pausen betød, at kampen endte uafgjort, da der ikke blev scoret mere i kampen i anden halvleg.

Ifølge hjemmesiden spillede Pukki mere end 45 minutter med en brækket tå, da han pådrog sig skaden inden pausen og spillede hele kampen til ende.

Teemu Pukki har scoret ni mål i den bedste engelske række i denne sæson, efter at Norwich rykkede op efter den seneste sæson. Da scorede Pukki 29 mål i Championship.

Teemu Pukki er en af profilerne på Finlands fodboldlandshold, som møder Danmark i gruppespillet i næste års EM-slutrunde.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Fodbold

Emil Lyng til Middelfart

Annonce