Annonce
Debat

Måling: Glæde over erhvervstilfredshed

Nu er Dansk Industris medlemsundersøgelse jo ikke den skinbarlige sandhed - og der er mange arbejdsgivere indenfor andre brancher - men alligevel : Der er rigtigt flot anmeldelse industrien giver Nyborg kommune. Som nævnt i Stiftstidende befinder kommunen sig nu i 3 kategorier blandt de 10 bedste i landet.

Så ros til borgmesteren og forvaltningen for at have forbedret kommunens image markant på dette område!

Der er dog plads til forbedringer - bl.a. den kommunale sagsbehandling og adgangen til børnepasning ser sløj ud. Det bør være et indsatsområde i fremtiden.

Viceborgmester Vibeke Ejlertsens manglende glæde over industriens karakter til kommunen lugter lidt af "rønnebærerne er sure". I de mange generationer hvor socialdemokratiet har bestemt farten i kommunen, var det i hvert fald ikke flotte anmeldelser der dominerede erhvervslivets oplevelser.

Det er en konservativ mærkesag at erhvervslivet generelt føler sig godt serviceret, og at dialogen med myndighederne er god. Det kan være med til at tiltrække flere virksomheder - og dermed arbejdspladser og skattegrundlag. Så herfra er der ros og tilsagn om støtte og opbakning på området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Annonce