Annonce
OB

Målhelten Nissen: - Den skal have fuld hammer i aften

Rasmus Nissen smed trøjen i ren eufori efter sin fantastiske 3-1-sejren. Også cheftræner Kim Engstrøm var ellevild. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Angriberen lavede to mål i 3-1-sejren og kunne ikke fatte, at ham og holdkammeraterne lige havde vundet DM-guld.
Annonce

FODBOLD: Det var OB-angriberen Rasmus Nissen, der løb med opmærksomheden i den store U19-truimf søndag i Ådalen. Med to mål i 3-1-sejren over FC Nordsjælland var han hovedmanden bag, at guldet blev sparket til OB. Det havde hovedpersonen selv ikke helt fattet.

- Jeg forstår det ikke endnu. Det er fuldstændig vanvittigt, det er vildere end noget, jeg nogensinde har prøvet før. Det er så lækkert, og vi har kæmpet for det i et helt år. En kæmpe forløsning.

Målskytten er meget tilfreds med søndagens præstation.

- I forhold til de seneste tre kampe, hvor vi spiller pivringe, så krævede det, at vi tog en sejr i dag, og der leverer vi en mandfolkepræstation hele holdet og tager sejren. Det er fantastisk, siger Rasmus Nissen, der også havde ros til de fremmødte OB-fans, der sang hele kampen igennem:

- Det er den 12. mand, og det er fuldstændig fantastisk, at de vil gøre det til en U19-kamp. Det hjælper os allesammen. Fuldstændig vanvittigt.

- Hvordan skal triumfen fejres i aften?

- Den skal bare have fuld hammer, siger matchvinderen, inden interviewet blev afbrudt grundet medaljeoverrækkelse.

Annonce

Et kæmpe sammenhold

Træner Kim Engstrøm havde svært ved at beskrive sine følelser efter kampen, men han ved, at han har med en særlig gruppe spillere at gøre.

- På trods af at vi har seks mand, der har fået debut på Superligaen de seneste par uger, så har de holdt fokus på både studenterfester, Superligaen og U19-ligaen. Det er et kæmpe sammenhold og en kæmpe gruppe af spillere, der bare vil det. Fra dag et har vi meldt ud, at vi vil have medaljer, og så har mere bare vil have mere.

Kim Engstrøm når at forklare, at de for første gang søndag ændrer formation i hele sæsonen, inden han bliver overfaldet af sine spillere til en obligatorisk svævetur. Da han vender tilbage til Sport Fyn og bliver spurgt, om han har prøvet noget lignende, er svaret:

- Næ, overhovedet ikke. Jeg har tabt bronzemedaljerne for fire år siden oppe i Randers med med Mads Frøkjær og Oliver Christensen, hvor de sad og tudede efter kampen, fordi vi ikke vandt bronze. Tonny (Hermansen red.) er heldigvis ikke den eneste, der har vundet guld hernede mere nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce