Annonce
Kultur

Lyt til podcasten Mortens Madklub: Blå ost der smelter på tungen - her er køkkenchefens favoritter

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

De blå oste er i fokus i denne uges udgave af podcasten Mortens Madklub efter, at vi i sidste uge testede hvid skimmel til hvide vine. Klassikeren papillon fra Roquefort kan være en kras krabat, så i podcasten Mortens Madklub foreslår Søllerød Kros køkkenchef Brian Mark Hansen en englænder og en unik, dansk ost.

I "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvordan du nemt laver gourmetmad derhjemme. Og det er ikke hvem som helst, som uddeler de gode råd. Det er landets sejeste kokke, godt styret af madanmelder Morten Vilsbæk.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce