Annonce
Middelfart

Lyt til ørene falder af: Nu kan du låne dobbelt så mange titler på eReolen og Filmstriben

Selv om bibliotekerne i kommunen er lukkede, betyder det ikke, at du skal gå derhjemme helt uden litteratur. Bibliotekerne i Middelfart har derfor fordoblet antallet af, hvor meget man må låne på eReolen og på Filmstriben om måneden. Arkivfoto.

Nordvestfyn: Det er ikke muligt at gå en fysisk tur på biblioteket for tiden, men det betyder ikke, at det er helt slut med bøger og film. Tværtimod. Som mange ved, findes der et stort virtuelt univers, hvor bibliotekets brugere kan låne både e-bøger, lydbøger og film.

På eReolen og på Filmstriben findes et hav af titler til både børn og voksne i alverdens genrer, og man kan normalt som bruger låne to lydbøger, to e-bøger og to film på samme tid.

Men fordi det fysiske bibliotek er lukket, sørger Bibliotekerne i Middelfart nu for, at man som borger i kommunen kan låne det dobbelte - altså fire lydbøger, fire e-bøger og fire film på samme tid.

Tiltaget gælder fra fredag 20. marts til bibliotekerne åbner igen, og mangler man inspiration, sørger bibliotekarerne for, at der er nye anmeldelser og tips til gode læse- og lytteoplevelser på hjemmesiden www.middelfartbibliotek.dk hver dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce