Annonce
Bagsiden

Lystlæsning til det lille hus

Årets forside. Man aner ånden fra Woodstock brede sig på badeværelset.
Endnu en årgang af Lokumsbogen til dig, der ellers ville læse mobil på toilettet.
Annonce

Anmeldelse: Siden 1999 er Lokumsbogen hvert år udkommet op til julesalget. Og nu er 2020-udgaven på gaden ... eller pedalspanden, om man vil.

Som sædvanlig 200 sider med ligegyldig paratviden, man kan underholde sig med, hvis man har glemt (eller fravalgt) at tage sin mobil med på det lille hus.

Årets undertitel er "Nu med klimamål", men vi kan berolige med, at det bliver man ikke klogere på af at bladre i Lokumsbogen.

Typisk opslag i Lokumsbogen. På venstresiden en lille statistik, man efter toiletbesøget kan gå ind til selskabet og gøre sig interessant med og til venstre den første af fire sider, der beskriver 10 punkter, man skal se efter, hvis man vil finde ud af, om ægtefællens eller ens egne gamle Barbie-dukker kan omsættes til kontanter.
Annonce

Tip til julesangene

Til mere langvarige ophold på toilettet kan man i årets udgave studere og filosofere lidt over en lang liste med kendte orkestre og sangere, hvis originaloptagelser gik tabt i en brand på Universal Music Studio.

Der er flere sider med officielle flagdage og de mere uofficielle flagregler, som man kan sidde i fred og ro og repetere, når man alligevel sidder der og har tid nok.

Blandt de mange nyttige lister, finder man Egyptens 10 plager og otte tips til, hvordan man gør julesangen rundt om træet til en god oplevelse.

Annonce

34 sider Woodstock

Og mere musik. I anledning af 50-året for Woodstock-festivalen er der udgivet 38 cd'er med samtlige numre, der blev optaget i løbet af de tre dage, festivalen varede.

Lokumsbogen 2020 har over 34 temasider aftrykt den komplette spilleliste, så man kan sætte sig ind i, præcis hvem der spillede hvilke numre, på hvilken dag og i hvilken rækkefølge.

Man kan blandt andet indprente sig, at The Who spillede intet mindre end 21 numre, og at det hverken var The Band eller Santana, der varmede op til Jimi Hendrix, men 50'er-revival-gruppen Sha Na Na.

Annonce

Om bogen

"Lokumsbogen 2020" af Sten Wijkman Kjærsgaard og Ole Knudsen, 192 sider, 99,95 kroner. Gyldendal. Udkommer 11. november

Annonce
Annonce
Odense

Mand voldtaget på institution

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Nyeste tal: De konstaterede tilfælde af corona er markant på retur i Nyborg Kommune

Annonce