Annonce
Debat

Lystfiskercentret. Hvorfor på Agernæs Havn?

Lokaldebat: Helnæsboerne vil ikke have det, naturelskerne vil ikke have det, og fru Britta Schall Holberg vil slet ikke have det i sit pastorat. Nemlig Lystfiskercentret ved Agernæs Havn.

Af fru Holbergs forrige epistel i vort lokale menighedsblad fremgik det endvidere, at centret burde placeres i Assens, hvor der i forvejen er infrastruktur. Det samme har mange assenesere såmænd tænkt i al stilfærdighed. Ved byrådets velbesøgte budgetmøde på Det Blå Gymnasium forleden kom Finn Brunse ind på spørgsmålet og var ikke helt entydig med hensyn til placering af lystfiskercentret. Derfor må det vel være på sin plads at spørge således: Hvad er begrundelsen for at placere et publikumstungt lystfiskercenter midt i kommunens største naturperle i stedet for i kommunens havnekøbstad med infrastruktur, butikker, overnatningsmuligheder og kulturtilbud og med Lillebælt lige uden døren?

Det kan godt være, at der er en rigtig god forklaring, men som borger og vælger burde man i det mindste vide, hvilke overvejelser kommunen har gjort sig om placeringen af den største udviklingsmulighed, Assens Kommune endnu er kommet i nærheden af.

Det er her på Agernæs Havn tæt ved indgangen til Helnæs, at Assens Kommune har søgt om at placere det kommende lystfiskercenter. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce