Annonce
Assens

Lynhurtigt net: 1350 husstande får fibernet

En aftale med Energi Fyn betyder, at Tommerup Station Antenneforening fra den 1. december 2020 kan tilbyde sine medlemmer fibernet og tv-pakker fra Waoo. Foto: Energi Fyn
En aftale mellem Energi Fyn og Tommerup Station Antenneforening betyder, at Energi Fyn fra den 1. december 2020 skal levere fibernet og tv til medlemmerne af antenneforeningen.

Tommerup St.: 90 procent af de 155 stemmeberettigede ved Tommerup Station Antenneforenings generalforsamling stemte forleden for en aftale med Energi Fyn.

- Vi er virkelig glade for indholdet af aftalen og det klare resultat af afstemningen. Det betyder, at vi snart kan tilbyde vores nuværende og kommende medlemmer stabilt og hurtigt internet og attraktive tv via fibernet. Vi ser aftalen med Energi Fyn som en løftestang til udvikling af Tommerup St.

- Vi kan nu udvide vores dækningsområde med yderligere 400 husstande og desuden skabe meget bedre rammer for bosætning og erhvervsvirksomheder i området, siger formanden for antenneforeningen, Kent Meistrup Hansen i en pressemeddelelse.

Aftalen bliver indgået efter en afstemning ved foreningens generalforsamling mandag aften. Mødelokalet var fyldt til bristepunktet, da op mod 225 personer mødte op for at deltage.

Annonce

Lynhurtig internet

Aftalen, som Energi Fyn og Tommerup Station Antenneforening nu indgår, er en foreningsaftale. Det betyder, at foreningens medlemmer både får adgang til lynhurtigt fiberbredbånd og en række forskellige tv-pakker. Tommerup Station Antenneforening er den tiende antenneforening, som Energi Fyn indgår aftale med.

- Det er med til at bekræfte, at Energi Fyn og antenneforeningerne i samarbejde kan give de bedste betingelser for digitale fremtidsmuligheder i lokalområderne. Fibernet giver gode betingelser for udvikling, bosætning og erhvervsudvikling i et lokalområde, siger Carsten Nedergaard Hansen.

Arbejdet med at udrulle fibernet går i gang i starten af 2020. Forventningen er, at udrulningen og etableringen hos alle foreningens medlemmer er på plads senest den 1. december 2020.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce