Annonce
Assens

Lynhurtigt net: 1350 husstande får fibernet

En aftale med Energi Fyn betyder, at Tommerup Station Antenneforening fra den 1. december 2020 kan tilbyde sine medlemmer fibernet og tv-pakker fra Waoo. Foto: Energi Fyn
En aftale mellem Energi Fyn og Tommerup Station Antenneforening betyder, at Energi Fyn fra den 1. december 2020 skal levere fibernet og tv til medlemmerne af antenneforeningen.

Tommerup St.: 90 procent af de 155 stemmeberettigede ved Tommerup Station Antenneforenings generalforsamling stemte forleden for en aftale med Energi Fyn.

- Vi er virkelig glade for indholdet af aftalen og det klare resultat af afstemningen. Det betyder, at vi snart kan tilbyde vores nuværende og kommende medlemmer stabilt og hurtigt internet og attraktive tv via fibernet. Vi ser aftalen med Energi Fyn som en løftestang til udvikling af Tommerup St.

- Vi kan nu udvide vores dækningsområde med yderligere 400 husstande og desuden skabe meget bedre rammer for bosætning og erhvervsvirksomheder i området, siger formanden for antenneforeningen, Kent Meistrup Hansen i en pressemeddelelse.

Aftalen bliver indgået efter en afstemning ved foreningens generalforsamling mandag aften. Mødelokalet var fyldt til bristepunktet, da op mod 225 personer mødte op for at deltage.

Annonce

Lynhurtig internet

Aftalen, som Energi Fyn og Tommerup Station Antenneforening nu indgår, er en foreningsaftale. Det betyder, at foreningens medlemmer både får adgang til lynhurtigt fiberbredbånd og en række forskellige tv-pakker. Tommerup Station Antenneforening er den tiende antenneforening, som Energi Fyn indgår aftale med.

- Det er med til at bekræfte, at Energi Fyn og antenneforeningerne i samarbejde kan give de bedste betingelser for digitale fremtidsmuligheder i lokalområderne. Fibernet giver gode betingelser for udvikling, bosætning og erhvervsudvikling i et lokalområde, siger Carsten Nedergaard Hansen.

Arbejdet med at udrulle fibernet går i gang i starten af 2020. Forventningen er, at udrulningen og etableringen hos alle foreningens medlemmer er på plads senest den 1. december 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Annonce