Annonce
Faaborg-Midtfyn

Corona-skår i julehyggen: Lyngvild aflyser stort julemarked

Ved julemarkedet i 2018 var det hundehvalpen Balder, der løb med en stor del af opmærksomheden. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Julemarkedet plejer at kunne tiltrække mere end 15.000 besøgende.
Annonce

Haagerup: Det ville have været sjette år i træk, at Jim Lyngvild inviterede til julemarked på Ravnsborg i Haagerup, men det bliver der ikke noget af i år.

Ifølge en pressemeddelelse ser Jim Lyngvild sig nødsaget til at vise rettidig omhu og aflyse årets julemarkeder på grund af de seneste stigninger i smittetallene og de nye restriktioner som følger deraf.


Vi er superærgerlige over aflysningen, men sikkerheden overfor vores gæster, udstillere og medhjælpere må og skal komme i første række.

Jim Lyngvild


Det populære julemarked, som afholdes i og omkring Jim Lyngvilds private hjem, vikingeborgen Ravnsborg, har ellers været et tilløbsstykke med mere end 15.000 besøgende gæster fra nær og fjern på de fire dage, markedet strækker sig over.

Julemarkedet skulle have været afholdt den sidste weekend i november og den første weekend i december.

- Vi har fulgt situationen nøje og bevaret troen på, at corona ville være på retræte til den tid. Desværre må vi bare konstatere, at med de nuværende smittetal, så vil det ikke være forsvarligt at samle så mange mennesker i og omkring Ravnsborg. Vi er superærgerlige over aflysningen, men sikkerheden overfor vores gæster, udstillere og medhjælpere må og skal komme i første række, siger Jim Lyngvild.

Julemarkedet på Ravnsborg plejer at kunne tiltrække masser af mennesker. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Alt var ellers planlagt og klart til det store rykind, og forventninger var store, da mange har vist ekstra interesse for at se og opleve vikingeborgen Ravnsborg i år, som har lagt kulisse til den nye og aktuelle Far-til-Fire film.

-Lige nu er Morten og jeg i tænkeboks. Beslutningen om at aflyse er først lige taget, men hvis corona tillader det, og det praktisk kan lade sig gøre, vil vi nok forsøge en form for ”gårdbutik” med salg af mine egne designs og produkter, fortæller designeren.

Om der vil blive åbnet op for en eller anden form for aktivitet på Ravnsborg og med hvilket koncept, vil tiden vise. På Facebook-siden ”Ravnsborg Markeder” vil der løbende blive orienteret om evt. åbning og tiltag mm.

Indtil videre har afholdelse af store arrangementer lange udsigter, men Jim Lyngvild tror stadig på et gensyn med de mange trofaste besøgende, når Ravnsborg Vikingemarked forventes afholdt i weekenden 4-6. juni 2021.

Far til Fire og Vikingerne er er optaget på Ravnsborg. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce