Annonce
Nordfyn

Lukket fitnesscenter med smart ide: Nu træner Lisbeth og Brian hjemme i stuen

Brian og Lisbeth Korsgaard i gang med træningen hjemme i stuen. Brian Korsgaard understreger, at træningen normalt foregår i sportstøj og ikke i uldsokker og poncho. Foto: Privatfoto/Uffe Dahl
Benefit i Søndersø, der ligesom andre fitnesscentre må holde lukket, tilbyder at bringe motionscykler hjem til medlemmerne.
Annonce

Søndersø: Få en motionscykel hjem i stuen.

Det er i al sin enkelhed konceptet bag det, som fitnesscentret Benefit i Søndersø tilbyder sine medlemmer. I en tid, hvor landets fitnesscentre må holde lukket, er der grund til at tænke alternativt.

- Vi har 12 cykler. Dem har vi stillet til rådighed for medlemmerne hjemme hos dem selv. Jeg tror nærmest, at de var væk den første dag. Folk har virkelig bakket op om det, fortæller Uffe Dahl, indehaver af Benefit Søndersø.

Han har selv været ude med cyklerne til medlemmerne. Med til servicen hører også ugentlige træningssessioner, som motionisterne kan deltage i gennem en livesending med en af centerets trænere. Livesendingen bliver delt på en facebookgruppe.

To af dem, der er begejstrede for tilbuddet, er Brian og Lisbeth Korsgaard. Ægteparret plejer at bruge de tidlige morgentimer på at træde i pedalerne hos Benefit.

- Jeg tror, fruen var en af de første, der meldte sig til. Jeg synes, det er kanon, at der er et lokalt fitnesscenter, som går den ekstra mil for sine medlemmer, siger Brian Korsgaard.

Annonce

Det bedste alternativ

Uffe Dahl fortæller, at initiativet skal ses som en særlig service under corona.

- Vi vil gerne tilbyde vores kunder den her mulighed, mens vi venter på, at tingene åbner igen.

Uffe Dahl var selv ude at aflevere motionscyklerne til medlemmerne. Foto: Privatfoto

- Det er ikke et tiltag baseret på nød, men udspringer af en kreativ idé i en tid, hvor alle må tænke i nye baner.


Vi har 12 cykler. Dem har vi stillet til rådighed for medlemmerne hjemme hos dem selv. Jeg tror nærmest, at de var væk den første dag. Folk har virkelig bakket op om det

Uffe Dahl, indehaver af Benefit Søndersø


Brian Korsgaard er glad for, at han stadig har muligheden for at træne med nogle af sine sædvanlige holdkammerater, selv om det foregår på skærmen derhjemme.

- Det giver noget liv, og det er klart det bedste alternativ, vi har. Der er selvfølgelig ikke det samme, som når man er nede i centeret, men så har vi en gruppe på Messenger, hvor vi kan skrive sammen efter træningen.

- De seneste par år har min kone og jeg nærmest været faste deltagere på morgenholdet. Så det er lækkert, at vi nu igen skal op mindst tre gange om ugen i hverdagene og sidde på en cykel klokken kvart i seks, fortæller Brian Korsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce