Annonce
Sydfyn

Lukker i fem uger: Netto-butik i Svendborg skal udvides og moderniseres

Arbejdet på udvidelsen af Netto på Ole Rømers Vej er gået i gang, og fra 6. oktober og omkring fem uger frem vil forretningen være lukket. Foto: Finn Eriksen
Netto på Ole Rømers Vej i Svendborg skal udvides og moderniseres og lukker derfor i omkring fem uger.

Svendborg: Kunderne i Netto på Ole Rømers Vej i Svendborg kan godt belave sig på at finde alternative kilder til dagligvarer i en periode.

Håndværkere er lige nu ved at støbe fundament til det, der skal blive en udvidelse af forretningen.

- Det er en god butik med loyale kunder, og pladsen er blevet for trang. Så vi udvider med 200 kvadratmeter, så vi kommer op på 1200 kvadratmeter i alt. Det svarer nogenlunde til standardstørrelsen på en Netto, fortæller udviklingschef Carsten Hadsbjerg fra Salling Group, som ejer Netto-kæden.

Udvidelsen betyder, at det er nødvendigt at lukke forretningen for en stund.

Ifølge Carsten Hadsbjerg vil det ske 6. oktober, og går alt vel, åbner den igen midt i november. Altså efter omkring fem uger.

I samme ombæring vil forretningen få en overhaling til det, som Salling Group kalder version 3.0. Hvilket er noget med mørke, varme farver, mere grønt, flere økologiske varer og flere nemme måltider. Og i øvrigt også musik og et nyt design på medarbejdernes tøj.

Det er målsætningen, at samtlige godt 500 Netto-butikker skal renoveres og have indført version 3.0-konceptet inden for de næste fem år, oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce