Annonce
Odense

Lukkede veje og omveje: Masser af sommer-vejarbejde i Odense

Det arbejdes på livet løs sommeren igennem på byens veje. Og det kan mærkes. Arkivfoto. Nils Svalebøg
Annonce

Sommerferien byder typisk på masser af vejarbejde, når der ikke er så meget trafik som vanligt på vejene. Det gælder også i Odense, hvor flere vejarbejder nu går i gang. I Tarup er forbindelse mellem Bogensevej og Rugårdsvej via Skolevej og Jernbanevej nu lukket den næste måned, fordi der skal renoveres en bro over Stavis Å. Og det er ikke den eneste bro, der skal have et eftersyn.

Jernbanebroen på Kløvermosevej mellem Roesskovsvej og Falen i Bolbro giver også udfordringer for trafikken i ugens første dage, hvor arbejdet i tidsrummet 21.00 til 06.00 betyder, at trafikken reguleres med et lyssignal. Bilister og fodgængere må deles om den ene cykelsti. Efter planen er arbejdet færdig onsdag den 3. juli klokken 6.00.

På Østerbro ved Østerlunden bliver der også sat et midlertidigt lyssignal op. For her skal trafikken fra tirsdag den 2. juli og frem til fredag den 12. juli afvikles med prioritering, som det hedder. Det vil sige, at man kan komme til at holde for rødt lys. Årsagen til arbejdet er, at der skal lægges stik til fjernvarme i jorden.

I Fredensgade i centrum er det helt umuligt at komme igennem frem til den 12. juli. For her er vejen spærret for at give plads til fjernvarmearbejde. Her anbefales man at køre via Allégade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce