Annoncørbetalt indhold

Luft til luft-varmepumpe til sommerhuset

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Overvejer du en luft til luft-varmepumpe til dit sommerhus? En luft til luft-varmepumpe egner sig perfekt til lige netop sommerhuse, da de er relativt billige samt nemme at installere, og så bruger denne form for varmepumper langt mindre strøm end en elradiator. Og hvis du også synes, man altid skal bruge lang tid på at få varme huset op, kan du med fordel tilknytte din varmepumper til app’en, der gør det muligt for dig at tænde for varmen hjemmefra. En luft til luft-varmepumper har mange fordele, hvilket du kan læse om og blive klogere på i denne artikel.


Annonce

Miljøvenlig varmekilde 

Vælger du en Vølund luft til luft-varmepumpe tilvælger du ligeledes vedvarende energi, der indeholder energieffektiv varmeløsning. Ved at udnytte de ressourcer der er lige udenfor din hoveddør, er du med til at gøre noget godt for miljøet, da dette er en af de bedste muligheder for grøn strøm og miljøvenlig varmeløsning. Varmepumpen sørger for, at du op til 5 gange så meget energi igen, som du bruger.


3 gode grunde til at få installeret en luft til luft-varmepumpe i dit sommerhus 

Er du også på udkig efter billige men gode løsninger? Selvom det ikke er muligt selv at installere din varmepumpe, er det stadig en forholdsvis billig varmeløsning at få installeret. Sommerhuse er som regel ikke installeret med radiatorer eller varmerør, da de primært bliver brugt til varme årstider. Med en varmepumpe er du ikke afhængig af varmerør og radiatorer, hvilket gør, at du kan varme sommerhuset op lige meget hvilken årstid du befinder dig i. Derudover vil du opleve, at en varmepumpe bruger langt mindre strøm end el-radiatorer, og derfor vil dette også være en langt billigere varmeløsning.


Hvad skal du være opmærksom på? 

Det er vigtigt, at du køber en varmepumpe der kan tilfredsstille dit behov mange år frem, hvorfor der også er nogle specifikke ting, du skal være opmærksom på, når du skal købe en varmepumpe. Det er for eksempel vigtigt at vælge en noget, der er godkendt til det danske klima, da det ikke er alle varmepumpe der er designet til netop dette. Det er derfor vigtigt at holde øje med, om pumpen er godkendt af SparEnergi samt at det står på den, da dette er din garanti for, varmepumpen passer til det danske klima.


Næsten hvert andet sommerhus har en varmepumpe installeret i dag, hvilket fortæller hvor ideel denne varmekilde er til netop dette formål. Du kan få den bedste rådgivning af varmepumper hos Vølund, der er med dig hele vejen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.