Annonce
Kultur

Lue Støvelbæk får endnu en Romeo-chance

Luise Kirsten Skov og Lue Støvelbæk som Romeo og Julie. Bag dem Molly Koppel som den syngende dødsengel. Foto: Jacob Stage

Lue Støvelbæk fik sig tv-gennembrud som fru Frighs søn, Leslie, i "Badehotellet". At han og Anette Støvelbæk, der begge fik deres skuespilleruddannelse i Odense, også er søn og mor i virkeligheden var en pudsig detalje.

Som sin første teateropgave høstede Lue Støvelbæk en af scenekunstens mest eftertragtede ynglingeroller, Romeo i Shakespeares kærlighedstragedie.

"Romeo og Julie" havde premiere på Vendsyssel Teater i december 2020, men Lue Støvelbæk  nåede kun at spille rollen tre aftner, inden coronaen lagde forestillingen ned.

Til gengæld kvitterede de tilskuere, som nåede at se den udødelige klassiker med fem- og sekstjernet begejstring.

Til alt held er det lykkedes Vendsyssel Teater at samle de 12 skuespillere igen efter sommerferien. Så i tre septemberuger kan man opleve Lue Støvelbæk og hans scene-Julie, Luise Kirsten Skov, som det unge forelskede par, der ender med at gå i døden.

Rune David Grue har instrueret, og Benjamin Koppel har suppleret Shakespeares ord med musik. Sangene bliver sunget af Molly Koppel, som er niece til Benjamin og Marie Carmen Koppel, datter af animationskunstneren Sara Koppel og barnebarn af komponisten Anders Koppel. /KRY

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

OB's Robin Østrøm i Abildtrup&Rasmussen

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce