Annonce
Erhverv

Loyalitet lønner sig på mere end en facon

- Det har givet et kæmpe boost til vores virksomheder, siger Steffen Andreasen, direktør for og ejer af Haugegruppen. Foto: Haugegruppen
- De prioriterer os, vi prioriterer dem, siger Steffen Andreasen, administrerende direktør i Haugegruppen, der er klar til at rykke hurtigt ud, når Spectrum Therapeutics har brug for det
Annonce

- Hvad betyder det for jer, at Spectrum Therapeutics prioriterer det lokale erhvervsliv?

- Det er en kæmpe gevinst for en virksomhed som vores. Vi er 180 mand og arbejder i hele landet, men naturligvis også lokalt, og vi er med i mange byggerier i og omkring Odense. Men det er sjældent, at vi får så stor en opgave en kilometer fra vores hjemadresse - det har givet et kæmpe boost til vores virksomhed at få lov til det, og vi har fået højt specialiseret viden om at bygge det første nøglefærdige projekt.

- Hvad har I lavet?

- Vi har sammen med 5E, en anden lokal entreprenør, varetaget hovedentreprisen. Derudover har vi lavet stål-, el- og vvs-arbejdet. Vi har i snit vel haft tyve mand gående på byggeriet, og vi har efterfølgende været heldige at lave en serviceaftale, så vi står for at serviceringen af alt det, de bruger til at producere - el, køleanlæg, ventilation. Det er selvfølgelig vigtigt for dem, at tingene virker og bliver lavet hurtigt, hvis de går i stykker.

- Og det prioriterer I?

- Ja. Vi står der helst inden for et kvarter, hvis de har brug for det - det er den bedste måde at honorere dem på. De prioriterer os, vi prioriterer dem, og vi arbejder i vores virksomhed efter det samme filosofi, som Spectrum Therapeutics. Hvis man handler lokalt og loyalt, får man en god behandling. Vi fyrer f.eks ikke vores vikarer fra dag til dag, vi aftager alle deres timer fra uge til uge. Det betyder, at vi er ret agile - og hvis vi mangler to mand, så går vores faste vikarer også ud i deres netværk og spørger. Vi behandler vores folk godt, og de behandler også os godt.

- Hvordan har byggeriet adskilt sig fra andre, I har lavet?

- Det markant anderledes ved det har været kontrolomfanget og dokumentationen. Den er, som når Novo Nordisk eller andre, der producerer medicin, bygger. Vi har kvalitetssikret det, vi har lavet, og vi har fremsendt dokumentation på samtlige komponenter, f.eks vandhaner, ventiler, lamper og kontakter. Alt er specificeret af ingeniøren, men hvor vi på andre byggerier kan vælge at bruge komponenter, der ligner dem, ingeniøren har foreslået, har vi her valgt præcis de ting, de rådgivende ingeniører har peget på. Sådan er det specifikt i pharma-industrien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce