Annonce
Sydfyn

Lover største musikprogram nogensinde: Guldfugl på vej på Høje Bøge

Poul Krebs er en af de tre artister, der står på scenen på Høje Bøge Stadion den 23. maj, men friluftskoncertens guldfugl vil arrangørerne endnu ikke offentligøre navnet på. Foto: Annelene Petersen
Folkene bag Høje Bøge-koncert lover historiens største koncertprogram.
Annonce

Svendborg: Folkene bag den traditionsrige Høje Bøge Open Air-koncert vil endnu ikke afsløre næste års hovednavn, men René Wowk fra RW Production tør godt love, at der er noget stort i vente lørdag den 23. maj.

- Vi vil præsentere det største program, der nogensinde er set på Høje Bøge Stadion, siger René Wowk, der altså holder igen med årets hovednavn.

- Men det er et virkelig stærkt navn – en guldfugl, vi har skudt, siger René Wowk.

Friluftskoncerten afvikles for 21. gang, og foreløbig er der offentliggjort tre navne på plakaten. Først blev Hjalmer og Scarlett Pleasure præsenteret, og senest er Poul Krebs føjet til listen.

Den aarhusianske troubadour fik i 1995 sit gennembrud med albummet Små Sensationer, og til foråret drager han ud på en Små Sensationer-jubilæumsturné, der bringer han til Odeon i Odense den 29. februar, inden turen slutter på den Kongelige Teater den 22. marts.

Høje Bøge-koncerten afvikles i samarbejde med fodboldklubben SfB.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce