Annonce
Odense Bulldogs

Lovende spil før nøglekampen fredag aften - Bulldogs rost i Aalborg, men hjemmeholdet mere skarpt foran kassen

Mathias Møller - nummer 18 - og Odense Bulldogs var igen i Aalborg som her i september og viste spil, som bare skal omsættes mere effektivt, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg fredag aften i VinMedKant Arena. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
Fredag aften kommer Rødovre på besøg i VinMedKant Arena. Bulldogs leverede en spillemæssigt god indsats i Aalborg tirsdag aften, men igen kiksede det med skarpheden i overtal og på chancerne.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs blev rost for indsatsen i tirsdagens aftenmatch i Aalborg, men det lokale hold Pirates sejrede alligevel 4-0 (1-0, 2-0, 1-0).

Det blev et rodet og ustruktureret opgør, hvor især George Sørensen havde en stor aktie i Aalborgs sejr med flere store redninger, og målmanden fik fortjent sin anden shutout på to dage, skriver metalligaen.dk.

Det var forventningen, at Aalborg ville være det mest spilstyrende hold, og det blev bevist efter blot to minutter. Thomas Spelling sendte pucken ind mellem Odense-keeper Tadeau Galanskys ben, ogL med et kontant skud sendte Spelling pucken imellem Tadeas Galanskys ben.

Kort efter havde Bulldogs dog chancen for at udligne, da Aalborgs Lasse Bo Knudsen måtte en tur i boksen. Men igen viste Bulldogs' powerplay sig at være rustent, og det har kostet mange points i sæsonen. Der blev ikke skabt en eneste ordentlig chance.

Annonce

Aalborgs fordel

Omvendt har Aalborg godt styr på den vigtige detalje.

Bulldogs kunne have udlignet, da Dale Mitchell kom alene igennem mod Georg Sørensens mål. Men Mitchell overplacerede desværre sit skud, så det røg forbi målet, så det sluttede 1-0 efter første periode.

Første periode sluttede dramatisk, da Odense-spilleren Brendon McNally og hjemmeholdets Victor Panelin-Borg var i duel med hinanden. McNally væltede, men ifølge dommerne var det uden kontakt, og de vurderede, at McNally forsøgte at filme sig til et powerplay. Derfor gav de McNally en to minutters udvisning for usportslig opførsel, og dermed kunne Aalborg starte anden periode i overtal, skriver metalligaen.dk.

Aalborg kom foran 2-0 - igen i overtal - da eks-Odense-spilleren Julian Jakobsen scorede på et tomt bur efter en blokade på et skud fra Thomas Spelling.

Brendon McNally var tæt på at svare igen, men tamte stolpen, og nu overtog Odense styringen, så Aalborg-træner Garth Murray følte sig nødt til at tage en timeout.

Annonce

Mitchell tæt på

Bulldogs var tæt på flere gange, og igen var Mitchell tæt på reducering.

Den største chance faldt midt i anden periode, hvor gæsterne havde et stort pres, men selv for tomt bur blev en chance brændt.

Alligevel var det Aalborg, som efter 33 minutter øgede til 3-0, da Kabanov fra en yderst spids vinkel passerede Galansky.

Men Odense fortsatte dog offensiven. Igen ramte et skud overliggeren, og det var et frustreret Bulldogs-mandskab, der gik til pausen bagud 0-3 - selv om holdet havde været bedste spillende i de to første periode.

De gode spillemæssige tendenser fortsatte åbenbart i tredje periode, og Sebastian Ehlers fik et skud grebet ud, da han fik en friløber mod Georg Sørensen.

Annonce

Musklerne i brug

Odense-spillerne begyndte at spille mere med musklerne - vel nok i skuffelse over udviklingen, og det gav til tider en ond atmosfære, og Rasmus Simonsen måtte en tur i boksen for en for høj stok, som ramte en Aalborg-spiller i hovedet.

I slutfasen satsede Bulldogs ved at tage målmanden ud, men det udnyttede Julian Jakobsen til at score i det tomme net til slutresultatet 4-0.

Annonce

Nøglematch mod Rødovre

Fredag aften spiller Odense Bulldogs den vigtige match hjemme mod Rødovre Mighty Bulls, der har 12,5 points for 17 kampe, mens Bulldogs ligger på 12, men for 18 akmpe. Lige nu ligner det det de to hold, som slås om den ottendeplads, som udløser en plads i slutspillet, og det er hele sæsonmålet for Bulldogs - ud over at holde hele projektet i live i disse svære tider, akkurat som for alle de andre klubber.

Det skæve antal points til Rødovre skyldes, at det er løsningen, når en kamp aflyses på grund af en vis virus.

Annonce

Mest læste

Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce