Annonce
Nyborg

Loppemarked på Kongens Skibsbro vender tilbage

Sidste års loppemarked på havnen blev en stor succes, selv om det kun blev afholdt i august og september. Arkivfoto: Maria Frellesen Pedersen
Det er tredje år i streg, at foreningen Østfyns Sociale Hånd arrangerer loppemarked på Kongens Skibsbro i Nyborg.

Nyborg: Skulle man have tømt hele huset for gammelt guld under corona-oprydningen, har man mulighed for at erhverve sig nyt, når søndagsloppemarkedet på Kongens Skibsbro på Nyborg Havn vender tilbage for tredje år i streg.

Det er foreningen Østfyns Sociale Hånd, der står bag loppemarkedet.

Og selv om det i år har været sværere at få tilladelse til at afholde loppemarked på havnen på grund af corona, lykkedes det i sidste uge at få myndighedernes tilladelse til igen at holde loppemarked på molen.

Annonce

Hvor loppemarkedet sidste år først startede i august, kan kræmmerne og indkøberne allerede i år se frem til at kunne shoppe loppefund fra søndag den 2. maj.


Det har været en stor succes de andre år, og så trænger vi til, at der skal ske noget.

Inge Bruun, Østfyns Sociale Hånd


- Vi har haft rigtig mange, der har ringet og spurgt, om vi holdte loppemarked igen i år, så derfor er der også allerede 24 kræmmere, der har booket en stand på pladsen, men vi kan godt få plads til omkring otte mere, fortæller Inge Bruun, der er en del af Østfyns Sociale Hånd.

For Inge Bruun og resten af foreningen var det vigtigt at kunne stable et loppemarked på benene igen i år.

- Det har været en stor succes de andre år, og så trænger vi til, at der skal ske noget, så vi håber på, at det bliver lige så godt besøgt i år.

På grund af corona vil foreningen i løbet af dagen holde ekstra øje med, om der samles for mange mennesker ved én bod. Derudover vil der bliver sat sprit op ved samtlige boder samt skilte, der husker folk på at holde afstand.

Og så er det ikke tilladt at pille ved samtlige varer - med mindre, man vil købe dem.

Loppemarkedet kommer til at finde sted den første søndag i måneden fra maj til september i tidsrummet fra klokken 9-15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce