Annonce
Nordfyn

Loops indtog i Søndersø: Ingen nervøsitet hos konkurrenterne

David og Anna Klærke (tv driver sammen Bluefitness i Søndersø, og de imødeser med sindsro ankomsten af Loop. Arkivfoto: Henrik Larsen
Den snarlige konkurrence fra Loop får ikke indehaverne af Søndersøs to øvrige fitnesscentre til at ligge søvnløse. De peger på, at de henvender sig til andre målgrupper.

Søndersø: Når Loop åbner i Søndersø, vil antallet af fitnesscentre blive udvidet fra to til tre. Umiddelbart ganske mange i en by med under 4000 indbyggere.

Men ikke for mange, spørger man byens allerede to eksisterende centre, Bluefitness og Benefit Søndersø.

- Jeg er ikke bekymret. Jeg oplever, at Loop henvender sig til en anden målgruppe, end vi gør, lyder det fra David Klærke, indehaver af Bluefitness.

Først i januar udvidede centret med 200 kvadratmeter. En samlet investering på henved halvanden millioner kroner. Ved den lejlighed udtrykte David Klærke håb om, at udvidelsen ville betyde, at man i løbet af et halvt år. nåede op fra de nuværende 360 til over 400 medlemmer.

- Det mål har vi allerede nået, fortæller David Klærke.

Han fremhæver, at Bluefitness lægger megen vægt på individuel skræddersyet træning, crossfit, vægttræning og holdtræning, hvor Loop har et meget fastlåst koncept med den såkalde cirkeltræning.

Heller ikke Cecilia Bjørk Johansen, medindehaver af Benefit Søndersø ligger søvnløs over Loops snarlige ankomst.

- Jeg tror ikke, at det kommer til at påvirke vores forretning specielt meget.

Annonce

Mindre påvirkning

Benefit havde sidste år medlemsfremgang og er nu oppe på omkring 500 medlemmer. Centret har fysioterapeuter tilknyttet og tilbyder en meget individuel og personlig træning, som passer bedst muligt til det enkelte medlems behov. Benefit har netop gennemgået en kæmpe renovering og dermed ditto også kæmpe investering.

- Vores koncept gør, at medlemmerne bliver set på med nogle helt andre faglige øjne end centre, der ikke har den samme stab af professionelle medarbejdere, siger Cecilia Bjørk Johansen.

Både hun og David Klærke byder Loop velkommen, trygge ved at den nye spiller på fitnessmarkedet i Søndersø ikke vil påvirke deres forretningsgrundlag nævneværdigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce