Annonce
Nordfyn

Lone om kunsten at gå udendørs modeshow: - Man skal bare være glad

Det var ikke mange regnjakker, der blev vist frem, og på trods af truende skyer, slap modellerne heldigvis også for at blive våde. Foto: Henrik Larsen
Lone Hansen var blandt modellerne, da det traditionsrige udendørs modeshow genopstod i Bogense efter aflysning i foråret.
Annonce

Bogense: Hvad skal der egentlig til for at kunne gå modeshow? Hvis man ikke lige tilhører den eksklusive kreds af modeller, som af kyndige folk er blevet dresseret til at mestre catwalk i Milano, New York og deslige steder.

For Lone Hansen er svaret enkelt:

- Man skal bare være glad.

Hvilket hun da også var, før, under og efter at hun havde gået catwalk gennem Bogenses gader. Lørdag vendte det traditionsrige udendørs modeshow tilbage efter aflysning i foråret. Sammen med fem andre kvinder repræsenterede Lone Hansen forretningen Frøken Bang. Hun og de andre kvinder er hvert år klar, når der kaldes. Træning behøver de ikke.

- Vi får "en lille én" til at gå på, og så er vi klar, fortalte Lone Hansen, da hun pustede ud efter første omgang og gjorde klar til at klæde om til anden omgang.

Hanne Bang, indehaver af Frøken Bang, måtte straks have et billede af sine modeller, efter at de første gang havde gået catwalk i Bogensens gader. Til højre er det Lone Hansen, som stikker hovedet frem. Foto: Henrik Larsen

Pustede ud er måske så meget sagt. For decideret sved på panden fik modellerne ikke. Bortset fra at solen var fraværende, var det vel nærmest perfekt catwalk-vejr. Hverken for koldt eller for varmt - og selv om skyerne var tunge og grå, blev det ikke til mere end et par dråber.

Annonce

Ikke gået i Tour de France

Lone Hansen har deltaget i det udendørs modeshow de seneste otte år, og denne gang var anderledes.


Var rytterne i Tour de France blevet budt de samme vilkår, havde der lydt et ramaskrig. For kravene om at holde afstand gjorde det umuligt at "ligge på hjul" af hinanden og dermed spare på kræfterne, mens de bevægede sig frem og tilbage af, hvad der må være en af Danmarks længste røde løbere.


Var rytterne i Tour de France blevet budt de samme vilkår, havde der lydt et ramaskrig. For kravene om at holde afstand gjorde det umuligt at "ligge på hjul" af hinanden og dermed spare på kræfterne, mens de bevægede sig frem og tilbage på, hvad der må være en af Danmarks længste røde løbere. Undervejs var der opsat "sprit-stationer" til fri afbenyttelse for såvel modeller som tilskuere.

Arrangør Bogense Handelsstandsforening sørgede for, at alt foregik efter de retningslinjer, man nu engang skal foretage sig - mens modellerne viste, at efterårsmoden, Covid-19 eller ej, ikke lader sig holde nede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce