Annonce
Fyn

Lommers lår ødelagt efter VM

Andreas Lommer kom til at løbe lidt for meget med hjertet fremfor hjernen til lørdagens halvmarathon i Polen. Det kostede ham tid og krampe til sidst. Foto: Odense Atletik
Andreas Lommer fra Odense Atletik kom i mål i tiden 1.04,28 ved VM i halvmarathon i Polen. "Mine ben er helt ødelagte," sagde han efter løbet, der indbragte ham en slutplacering som nummer 94.
Annonce

ATLETIK: Andreas Lommer havde forud for lørdagens halvmarathon i den polske by Gdynia bedyret, at han skulle ned og slås med sin egen personlige rekord. Det mål fik han indfriet på tilfredsstillende vis, da han kom i mål kun 36 sekunder fra sin tidligere bedste tid på halvmarathonsdistancen.

- Mine ben er helt ødelagte her efter løbet. Jeg kan næsten ikke gå, fordi de er lige på grænsen til krampe hele tiden, og det var de også de sidste tre-fire kilometer, så det var ganske ubehageligt at løbe til sidst, siger den 28-årige løber i en pressemeddelelse fra Odense Atletik umiddelbart efter løbet.

Lommer lagde hårdt fra land og rundede fem-kilometer-mærket i tiden 14.51. Han holdt kadencen helt frem til 15-kilometer splittiden, der lød på 45.09. Her havde han visuel kontakt med en af de andre danske løbere Thijs Nijhui, der er udtaget til OL i marathon.

- Det føltes fint de første 10 kilometer, og jeg kunne se Thijs. Jeg ville jo gerne se, om jeg kunne slå ham, så jeg brugte nok for mange kræfter på den tredje omgang på at indhente ham. Der var bare langt hjem efter de 15 km. Jeg kommer til at løbe for meget med hjertet og for lidt med hovedet, og så koster den nogle gange bare til sidst, konstarer Lommer.

- Der blev virkelig gået til makronerne. Kramperne efter det hårde udlæg er årsagen til, at jeg taber så meget de sidste par kilometer, sagde Andreas Lommer, der også pointerede, at det var en teknisk svær og bakket rute.

Annonce

Ny mesterskabsrekord

Thijs Nijhui blev noteret for en tid på 1.04,11 og sluttede på en 87. plads. En anden dansker Simon Holbæk præsterede at slå sin egen rekord med tiden 1.03,38, hvilket resulterede i en plads som nummer 74.

Mændenes VM blev vundet af Jacob Kiplimo fra Uganda i ny mesterskabsrekord 58.49 foran Kibiwott Kandie fra Kenya i 58.54. Bronzen gik til Amedawork Walelegn fra Etiopien i 59.08

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce