Annonce
Nyborg

Lokker turisterne: Brunner i lange baner på Knudshoved

Visit Nyborg stod to lørdage i efterårsferien og uddelte den fynske kage, som skulle lede turister mod midtbyen. Foto: Peter Krogh Frausing
Visit Nyborg har de seneste to lørdage delt brunsviger ud i rå mængder til trafikanter, der holdt pause på Knudshoved.

Nyborg: Ni store plader brunsviger er i løbet af de seneste to weekender blevet delt ud til forbipasserende motorvejsbilister ved afkørslen på Knudshoved. Rastepladsen er et yndet sted at gøre hold for rejsende, som krydser landet ad motorvejen.

- Når vi taler med folk, bliver de glade for at få et stykke kage og vil meget gerne høre om Nyborg. Hvis de ikke kører ind til Nyborg nu, så har vi i det mindste plantet et frø i deres hukommelse, og det kan betyde, at de kommer helt ind til Nyborg, næste gang de skal over Storebæltsbroen, siger Mona Louisa F. Madsen, turismeassistent ved Visit Nyborg.

Visit Nyborg stod bag kage-uddelingen, som fandt sted i netop de to weekender i efterårsferien, hvor virkelig mange danskere krydser Nyborg på vej til eller fra deres udflugtsmål.

Annonce

- Det er en alternativ måde at markedsføre Fyn og Nyborg på, hvor vi har personlig kontakt med potentielle turister. Vi bruger det som en opfølgning på den digitale kampagne, vi lancerede i sommer, hvor blandt andet kampagnefilmen "Kom til Nyborg" indgik, siger Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef i Visit Nyborg.

Skal lokke turister til midtbyen

Målet med at uddele brunsviger, er at trække bilisterne ind til byen, når de trænger til en pause. Derfor blev der samtidig uddelt værdibeviser til byens butikker, hvor man får 50 kroner, når man handler for mindst 150 kroner.


Det er en alternativ måde at markedsføre Fyn og Nyborg på, hvor vi har personlig kontakt med potentielle turister.

Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef i VisitNyborg.


Inspirationen kommer fra Nyborgs input til kampagnen "Fyn skal det være", hvor Visit Nyborg lancerede fem korte film på de sociale medier, hvor den ene var med en oprevet nyborgenser, der ringer til en forbikørende på motorvejen og blandt andet siger, at de i Nyborg har bagt ’brunner’ i lange baner.

Der blev uddelt ni plader Brunsviger til forbipasserende, henover de to weekender i efterårsferien. Foto: Peter Krogh Frausing.
Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
GOG

GOG-bronze - tak for støtten, publikum

Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Odense

Kritik af klima-anbefalinger: Pensionisten Per Andenæs har købt en benzinbil og har ikke råd til at skifte den ud

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Faaborg-Midtfyn

Alle sanser bombarderet: Det her museum skal nok få folk til at flytte til Faaborg

Annonce