Annonce
Nyborg

Lokalt vaccinationscenter slår dørene op

Tennishallen i Nyborg har tidligere fungeret som lokalt testcenter. Nu bliver det til et vaccinationscenter i stedet. Arkivfoto

Nyborg: I disse dage kan der være en ekstra god grund til at kigge i sin e-boks, hvis man er borger i Nyborg Kommune og 75-79 år gammel.

Der er nemlig en god chance for, at der ligger en invitation til at blive vaccineret i det nye lokale vaccinationscenter, som åbner i Nyborg Idræts- og Fritidscenter i denne uge.

Ifølge Jakob Slot Schmidt fra kommunens sundhedsafdeling er forventningen, at cirka 200 personer bliver vaccicneret torsdag, mens yderligere 400 personer får det første stik i løbet af mandagen.

Herfra vil det lokale center i udgangspunktet være åbent på torsdage i tidsrummet mellem klokken 9 og klokken 16.30.

Hører man til dem, der er fritaget for at modtage elektronisk post, vil man i stedet få et brev i postkassen med anvisninger om, hvordan man bestiller tid, og hvad man huske at medbringe.

I alt er der registreret knap 3700 borgere over 75 år, mens der er knap 1800 personer i aldersgruppen 75-79 år.

Fordelingen af tider sker efter først-til-mølle princippet. Er man ikke blandt de heldige, der får en tid i første omgang, kan man lade sig skrive op på en venteliste. Den gælder dog kun for den enkelte dag, påpeger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Lyt til podcasten Danmark fortæller: Demensramte Franks dramatiske døgn: En lammet arm truede med at aflive drømmen om en sidste ironman 6:8

Sport

Stil et spørgsmål og vind fede præmier: Pokalvinder med OB gæster Abildtrup & Rasmussen

Annonce