Annonce
Middelfart

Lokalt møbelhus lukker sin fysiske butik

Lone Werenberg og hendes mand Torben Werenberg (på billedet) besluttede torsdag at lukke den fysiske butik, da de sidste kunder forlod møbelhuset. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Det er dog stadig muligt at bestille varer på Werenbergs hjemmeside og få dem leveret.

Brenderup: Den største butik i Middelfart Kommune, Werenberg, bremser nu også op på grund af coronakrisen. Den fysiske butik lukkede torsdag 17.30, og fremover vil det indtil videre kun været muligt at handle på møbelhusets hjemmeside.

- Det sker som følge af udviklingen af COVID-19 og myndighedernes seneste anvisninger. Og det er det eneste rigtige at gøre, da sundheden og sikkerheden for vores medarbejdere og kunder har højeste prioritet, fortæller Lone Werenberg.

Folk vil dog stadig kunne få leveret varerne på deres hjemmeadresse.

- Det gælder både ting, der allerede er bestilt og nye ordrer. Men vi ringer til kunderne først og sikrer os, at de ikke er syge, inden vi kører ud. Vi sørger også for at undgå fysisk kontakt, når vi stiller møblerne. Er det en sofa til stuen, beder vi kunden om at blive i køkkenet eller et andet rum, og vi er desuden grundige med at spritte hænderne, fortæller Lone Werenberg, der torsdag kun havde tre kunder i sin butik i Brenderup.

- Tingene er gået i stå i denne uge, i sidste uge havde vi faktisk travlt, og på en almindelig torsdag kommer der mindst 100 kunder hos os, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce