Annonce
Middelfart

Lokalrevy satte kærlig spot på yderområderne

Publikum fik rørt lattermusklerne til alt lige fra overrækkelsen af en fortjenstmedalje i sølv over specielle ingredienser i æblekage til byens fodboldveteraner, der blev nummer to i deres række. Privatfoto
240 publikummer oplevede den 37. udgave af Fjelsted-Harndrup-revyen.
Annonce

Harndrup: Så løb endnu en vellykket revy af stablen i Fjelsted-Harndrup, hvilket var nummer 37 i rækken. Revyen var som altid godt besøgt med i alt cirka 240 publikummer fordelt over tre forestillinger.

Publikum fik rørt lattermusklerne til alt lige fra overrækkelsen af en fortjenstmedalje i sølv over specielle ingredienser i æblekage til byens fodboldveteraner, der blev nummer to i deres række.

Det gennemgående tema i år var yderområdets vanskeligheder med at komme i kontakt med Middelfart Kommune, hvilket ifølge revyen måske skyldes, at der på det ellers så flotte kort fra VisitLillebælt Fredericia-Middelfart var skåret den yderste del af egnen af og derved ekskluderede den del fra kommunens fællesskab.

Middelfart kommunalbestyrelse var i år inviteret til at overvære generalprøven. Dette tilbud tog Lars Vigsø og John Kruse imod, og til trods for at Middelfart Kommune i den grad måtte stå for skud, udtalte begge kommunalpolitikere efterfølgende, at de var godt underholdt.

Nu holder revyens mange frivillige nogle måneders pause, inden det hele går løs igen. Det er spændende, hvem der får et kærligt skub i næste års revy.

Læs mere om revyen på hjemmesiden, www.harndruprevyen.dk

Der var grin for alle pengene under årets revy i Harndrup Forsamlingshus. Privatfoto
Flot og festlig finale lørdag aften. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Dyreorganisationer er helt oppe i det røde felt: For en måned siden var det marsvinet Saga, nu er Eskild indfanget til Fjord&Bælt

Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce