Annonce
Middelfart

Lokalredaktør: På gensyn - og et snarligt velkommen til Maria

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling

Kære læser,

Dette bliver det sidste, du hører fra mig i et godt stykke tid. På lørdag den 30. oktober er der nemlig præcis fire uger, til jeg og min bedre halvdel er sat til at skulle have en lille pige.

Når hun er lidt større, vender jeg stærkt tilbage til min pind på Brovejen igen. Den er der ingen tvivl om, at jeg vil savne, selvom der nu vil være nogle helt andre og meget vigtige ting, der kommer til at fylde.

Annonce

Der er gået præcis et år, siden jeg trådte til som lokalredaktør i Middelfart. Meget er sket i løbet af året, som især har været præget både af vores flytning fra Havnegade til Brovejen og af coronanedlukningen langt ind i foråret.

Sidstnævnte har ført til, at både og jeg og resten af redaktionen nok har været mere bag vores skriveborde, end vi ønsker os, i mit første år. Og der er mange af jer, som jeg ved følger med, som jeg stadig mangler at hilse på eller drikke den kop kaffe med. For et år kan bare være kort tid. Jeg håber, vi kan tage revanche, når jeg er tilbage igen.

Og så håber jeg også, at vi i mellemtiden støder på hinanden rundt i Middelfart eller i andre dele af kommunen, for jeg kommer ikke til at være så langt væk. Ligesom det er et år siden, jeg begyndte i jobbet, er det også et år siden, jeg flyttede til byen. Jeg glæder mig til i den kommende tid at skulle bruge den og naturen omkring den på andre måder og endnu mere end hidtil.

Og så håber jeg også, at vi i mellemtiden støder på hinanden rundt i Middelfart eller i andre dele af kommunen, for jeg kommer ikke til at være så langt væk.

I det forgangne år ser jeg foruden corona og vores flytning også tilbage på en vellykket Byens Bedste-kampagne, hvor vi holdt et brag af en fest på Park Hotel og fik givet endnu et skulderklap til handels-, kultur- og erhvervslivet. Det kommer vi til igen i 2022 - det garanterer jeg for. Vi har også haft endnu flere af vores ture ud af huset og rundt i kommunen, hvor vi har besøgt og lavet journalistik fra virksomheder, spisesteder, foreninger og andre gode steder. Og så har det været et år, hvor vi generelt er blevet bedre til at se, hvad det er, der er mest relevant for flest af vores læsere - og styre vores ressourcer endnu mere i den retning.

Nu venter et kommunalvalg, som jeg desværre kommer til at følge lidt fra sidelinjen, mens andre gode kræfter vil sørge for en stærk dækning - begyndende med vores valgfolkefest på Kulturøen torsdag den 4. november.

Men min stol kommer naturligvis ikke til at stå tom. I mit fravær bliver det nemlig Maria Frellesen, som sammen med nuværende souschef Jonathan Møller kommer til at stå for den daglige ledelse af redaktionen.

Maria har før arbejdet i Middelfart og befinder sig lige nu på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor hun vil runde kommunalvalget af og siden træde til i Middelfart.

Jeg håber, I vil tage godt imod hende og huske at tippe hende med gode historier fra jeres lokalområder.

Og så er der vist bare tilbage at sige: på gensyn i 2022.

Annonce
Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

Faaborg-Midtfyn

Se video: Fyn springer ud i lilla - Syren Bjarne anbefaler særligt disse steder, du skal se

Annonce