Annonce
Middelfart

Lokalredaktør i kommentar: Et godt handelsliv er et afgørende ben i stærke lokalsamfund

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling

Så er vi i gang!

Byens Bedste Middelfart løber dette efterår af stablen for tredje år i træk. Og mens vi i 2020 desværre måtte bøje os for coronarestriktionerne og omdanne det store show på Park Hotel til en digital udgave, satser vi selvfølgelig på i år at kunne gentage festbraget fra 2019 i den store sal midt i Middelfart by lørdag den 9. oktober.

Det eneste, vi efterhånden mangler, er navnene på de butikker, virksomheder, foreninger eller personligheder, som skal hyldes på scenen.

Annonce

For det kan du nemlig være med til at bestemme.

Når du læser med her, ligger der allerede en artikel både på Fyens.dk og Melfarposten.dk med et modul, hvor du kan indstille alle dine yndlingssteder i kampagnens forskellige kategorier.

Måske kender du en butik, som du mener giver en almindelig god service. Et spisested, som du ikke kan lade være med at vende tilbage til. Eller en virksomhed, som bare er skarp i dine øjne. Så skynd dig ind i modulet og send navnene på dem afsted til os. Du kan gøre det frem til søndag 5. september klokken 12.

Jeg vil bede dig om at gøre dig umage med at knytte et par ord til dine indstillinger. Der bliver nemlig lagt vægt på borgernes bemærkninger, når årets jury den 6. september sætter sig sammen for at finde de nominerede blandt de mange gode bud.

Sådan så statuetten ud ved Byens Bedste Middelfart 2019. Foto: Klaus Knakkergaard


Dine favoritsteder har endnu bedre chancer for at gå videre i konkurrencen, hvis det er tydeligt for juryen, hvad det er, der gør, at de har fået en plads i så mange af kunderne eller borgernes hjerter.

Men hvorfor er det vigtigt?

Jo, det er det, fordi Byens Bedste har til formål at give handelslivet et ordentligt skulderklap. Et boost, der skal give blod på tanden og mod på at udvikle sig videre. Og det gælder ikke kun i Middelfart by, men også i Gelsted, Ejby, Brenderup og resten af Middelfart Kommune.

Et godt handelsliv er et afgørende ben i stærke lokalsamfund. Og ved at give forretningerne en hånd med at sætte fokus på dem selv og deres styrker - og måske i sidste ende blive hyldet blandt vinderne - er du samtidig med til at hjælpe dem med at holde gang i hjulene i din by eller dit lokalområde.

Vi kommer til at skrive meget mere om Byens Bedste Middelfart 2021 i de kommende uger. Vi håber, at du vil følge med! Og naturligvis sætte kryds i kalenderen den 9. oktober - vi kommer meget snart med mere information om billetsalg.

Annonce
Odense For abonnenter

Gæster kom fra udlandet for at se letbanen i Odense: Svensker kalder den for en eksemplarisk letbane

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Se alle de festlige billeder: Nu kører letbanen i Odense

Kultur For abonnenter

Ferme fynske fortællere: Et forår præget af blomstrende popdebutanter

Sport

Se video-analysen: Denne gang fandt Esbjerg de magiske greb - nu skal Odense Håndbold finde guldet i egen have

Assens

Det så sort og 'utidigt' ud, men Hans klarede turen Fyn rundt: SCO'en fra 1974 måtte pludselig skiftes ud med en Puch Maxi

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Odense

Mød Danmarks største letbane-nørd: Henrik rejser 10 gange om året - bare for at kigge på letbaner

Middelfart For abonnenter

Salg af kommende bæredygtig bydel trækker ud: Derfor er jorden endnu ikke solgt

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Kerteminde

Stine efterlyser legekammerater til nyt butiksfællesskab: Vil gerne dele 120 kvadratmeter med andre kreative ildsjæle

Assens For abonnenter

825 tons sand blev pumpet op fra det fynske øhav: Nu ligger det bag idrætshallen og er snart klar til brug

Nyborg

Tour de nybegynder med Brian Holm: Cykelstjerne svarede på 'dumme' spørgsmål

Annonce