Annonce
Middelfart

Lokalredaktør: Byens Bedste blev et tilløbsstykke - tak for det

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling

I 2019 havde vi et brag af en premiere på Byens Bedste Middelfart, mens coronaen sidste år desværre bremsede for mere end en digital version, hvor vi overraskede vinderne i deres hjem med konfettirør og kamera.

Derfor var det intet mindre end fantastisk igen at kunne trykke partnere, jury, nominerede og de øvrige gæsters hånd og se alle jeres ansigter fra scenen lørdag aften. Hold nu fast, hvor var der god stemning - og det var ikke kun på grund af borgmesterens ellers underholdende sving-om med Jacob Riising og rockmama Sanne Salomonsens mindeværdige finale med hittet "Hvis du forstod", der samlede publikum i en fælles dans rundt om aftenens hovednavn.

Sanne Salomonsen fik sat godt gang i Byens Bedste lørdag aften. Da alle priserne var delt ud, overtog hun scenen og rundede aftenen af med et brag. Foto: Mads Dalegaard

Alle kom nemlig klædt i deres skarpeste skrud og med godt humør både under spisningen og under showet. Der blev drukket, vrikket og hujet, og der kom glædesråb, skrig og klapsalver, hver gang en ny vinder blev kaldt op. Det var i sandhed jeres fortjeneste, at aftenen blev lige præcis det, den skulle være - en kæmpe hyldest til handels- og kulturlivet.

Annonce

Og det vil jeg gerne sige tusind tak for.

Selvom vi på Melfar Posten lægger en masse kræfter i Byens Bedste-kampagnen, så er den afhængig af jeres deltagelse for at kunne blomstre. Det gælder både, når der skal motiveres, når der skal indstilles, og når der i sidste ende skal stemmes i de mange kategorier. Det er jo alene op til vores læsere at afgøre konkurrencen. Men det gælder i den grad også, når kampagnen traditionen tro munder ud i festen på Park Hotel, som denne gang blev et strålende punktum.

Handelslivet er et centralt område for os at dække året rundt. Det er nemlig et af de mest afgørende ben, hvis de lokalsamfund, som vi hver dag skriver om, skal være velfungerende og udvikle sig. Men vi mener ikke, at det er nok alene at skrive om emnet løbende på Fyens.dk og i Melfar Posten og Fyens Stiftstidende. Nej, det er så vigtigt, at vi vil gå aktivistisk til værks og være med til at gøre en forskel - og det er formålet med Byens Bedste, som naturligvis vender tilbage igen næste år.

Det næste stykke tid kommer til at gå med at sætte fokus på de dygtige vindere, og hvad de har fået ud af eller forventer at få ud af hæderen, i vores spalter. Og så skal vi have evalueret årets indsats og lagt de spæde planer frem mod 2022. Her håber vi, at I vil sige til, hvis I har gode indspark, oplevelser, ris og ros, så vi hele tiden kan øve os på at gøre Byens Bedste endnu bedre - i fællesskab med jer.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Hårdtprøvede lejere barrikaderer sig mod rotter: - De skramlede i væggen bag mit sengegærde

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Kraftige naboprotester tvinger Kvickly til at tage mere hensyn: Varehus må skrotte halvdelen af udvidelsesplaner i villakvarter

Assens For abonnenter

26-årig havde oversavet jagtgevær i skab på arbejde: - Jeg troede, det var et godt gemmested

Assens

Derfor bliver træer fældet i bunkevis, inden en ny lokalplan er klar: Nye byggegrunde kan være på vej her

Erhverv For abonnenter

Snart fuldt hus på alle 17 etager: Ejendomsmægler kendt fra tv rykker ind i TBT Tower

Odense

19-årige Rosa har åbnet butik med egne designs midt i Odense: - Jeg var altid hende, der mødte op og lignede en regnbue

Erhverv For abonnenter

Succes-virksomhed lader sig opkøbe: Nu skal det være slut med at takke nej til kæmpe vindmølle-ordrer

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Nyborg

Pas bedre på de grønne byrum

Erhverv

Kirsten sælger sidste bid af sin mands firma: - De interesserede tænkte nok, at jeg var et let offer

Danmark

Lykke var træt af at bruge op mod 1500 kroner på kalendergaver - men så fik hun en idé, som kan spare forældre en masse penge

Middelfart

Taget på fersk gerning: Polsk vognmand må efterlade lastbil i Danmark

Odense For abonnenter

Carlos Daabas anholdt i Bulgarien: På flugt siden politiet droppede håndjern på vej til arresten - Han ønsker at vende hjem

Navne For abonnenter

Gift i 65 år: - Og nu render du også med min tjenestepige!

Annonce