Annonce
Sport

Lokalopgør med stor prestige - Dalum vil fløjte med stærene i Næsby

Der loves perfekt fodboldvejr med 15-17 grader - og heldigvis ingen regn som her på billedet - når Næsby får besøg af Dalum, hvis angriber Mas Raben til venstre her for et par sæsoner siden må se Næsbys rutinerede ærkeforsvarer Kasper Dreyer sparke bolden ude af sognet og vel over mod Svanereden.  Foto: Michael Bager
Næsby er efter god form på det seneste favorit i nyklassikeren i 3. divisions oprykningsspil. Middelfart skal i 2. division prøve at udnytte Skives hjemme-svaghed.

FODBOLD: Næsby Boldklub ser frem til at være vært for årets første lokalopgør, når rivalen Dalum IF gæster Stærehusvej.

Begge hold har udspillet deres rolle i oprykningsspillet i 3. division, hvor det er FC Roskilde, Frem og VSK Aarhus, der duellerer om de to oprykningspladser til 2. division.

Men der må alligevel forventes et inciterende lokalopgør, dels på grund af den almindelige prestige, dels på grund af kampen for at pænt højt i tabellen, dels af hensyn til udviklingen frem mod næste sæson, der allerede indledes i starten af august.

Annonce

Og allerede nu vil spillerne i Odense-området som bekendt i smug skotte til perspektiverne for næste sæson i den og den klub.

Næsbys gode start

Næsby Boldklub er kommet fornuftigt fra start i oprykningsspillet, og holdet har hentet fire point i de sidste to kampe med en 3-1-sejr over Lyseng og senest uafgjort 2-2 ude mod FC Roskilde, og allerede i grundspillet var Næsby ubesejret i de fem kampe i grundspillet.

Dalum har været ramt en del af skader, men klubben bryster sig dog af en bred trup, og senest tabte Dalum efter en stærk præstation først i overtiden mod topholdet Frem.

Allerede nu vil spillerne i Odense-området som bekendt i smug skotte til perspektiverne for næste sæson i den og den klub

Sport Fyn om spillermarkedet

Dalum er uden den fysisk stærke og dynamiske kant Marcus Bay Jensen på grund af karantæne, men til gengæld er antallet af skader reduceret på det seneste før kampen, der indledes klokken 14.00 lørdag.

Annonce

Middelfarts lod

Middelfart Boldklub, der kæmper for overlevelse i bunden af 2. division, har vundet fire kampe og tabte fem i foråret, men her er grundspillet også medtaget.

I forrige fredags lokalopgør i Kolding kom Middelfart hurtigt foran og fik dermed hurtigt smadret taktikken, og det endte med et 0-3-nederlag.

Middelfart er før lørdagens kamp i Skive fem point fra nedrykningsstregen.

Annonce

Skives erfaring

Skive er som Kolding en af de klubber, som har erfaring fra Nordic Bet Ligaen og kører med et markant setup, og Middelfart må erkende, at styrken i 2. division har udviklet sig markant de seneste sæsoner - i takt med, at der stilles større og større krav til faciliteter og dit og dat.

Middelfart har aldrig vundet i Skive og generelt kun vundet én gang mod skibonitterne. Det var på hjemmebane med 4-1 i 2019. Der er dog håb, fordi Skive har præsteret skidt på hjemmebane og kun har to sejre i 13 kampe i Hancock Arena.

Middelfarts pr-chef har registeret, at vejrudsigten for landsdelen Salling er fin, med lidt vind, tørt og 14 grader.

Så der er vel kun at sige til Middelfarts spillere - løb, spil og bank bolden i kassen.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Faaborg-Midtfyn

Noget var galt i lille Matheos barnevogn: - Det er simpelthen så bizart, og det gør mig utryg

Assens For abonnenter

Entreprenør beskyldt for at sælge 'giftig' kokain til rockere: Blev passet op i sin gravemaskine og snittet i ansigtet

Nogle shopper Bitcoins til spotpris, mens andre ser starten på enden: Derfor er der kaos i kryptoverdenen

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Kultur For abonnenter

Kunstner bruger sin nøgne krop til at fortælle kontroversiel historie: - Det skete ofte, at danske mænd gjorde en grønlandsk kvinde gravid

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Annonce