Annonce
Nordfyn

Lokalområdets tillidsmand

MF Poul Andersen besøgte Område Avisen Nordfyn, hvor salgskonsulent Birgitte Axelsen forklarede, hvordan alting planlægges ud fra antallet af solgte milimeter.

Folketingsmedlem Poul Andersen vil være Nordfyns repræsentant i Folketinget.

Annonce

I onsdags var MF Poul Andersen på besøg i Bogense, hvor han blandt andet lagde vejen forbi hos Område Avisen Nordfyn.

Poul Andersen har været medlem af Folketinget siden 1990, valgt for Socialdemokraterne.

- Næh, jeg er ikke på stemmejagt, jeg vil bare gerne se, hvad der foregår på Nordfyn og møde nogle af de mennesker, der bor her, sagde Poul Andersen. - Jeg opfatter mig selv som mit lokalområdes repræsentant i Folketinget, og i den forbindelse vil jeg gerne vide, hvad der egentlig foregår rundt omkring på Nordfyn. Hvilke problemstillinger der er, og hvad vi fra Folketingets side kan gøre for at afhjælpe givne problemer.

Godt med kontakt

Efter den seneste rokade hos Socialdemokraterne er Poul Andersen blevet forsvarsordfører i stedet for trafikordfører. Det har givet lidt mere tid til at tage ud på besøg.

- Jeg besøger virksomheder og rådhuse, i det omfang, man har ønsker om at se mig, siger Poul Andersen. - Det bruger jeg rigtig meget tid på, og jeg mener, de timer er givet godt ud. Hvis man for eksempel forestiller sig, at vi skal behandle et lovforslag, som vil have betydning for Nordfyn, så kan jeg ringe til nogen af dem, jeg har mødt, og få bedre overblik over, hvor meget det egentlig vil betyde. Det er nemmere, når man har mødt hinanden på forhånd.

Nordfyns problemer

Poul Andersen spiste frokost sammen med borgmester Bent Dyssemark ved besøget i Bogense, og spurgte blandt andet ind til, hvad der netop nu er vigtigt for Nordfyns Kommune.

- Jeg fik bekræftet, at kanalforbindelsen står meget højt på ønskelisten, fordi den ville betyde meget for områdets udvikling, fortæller Poul Andersen. - Jeg er selv overbevist om, at den forbindelse burde have statstilskud, så det vil jeg arbejde på.

Et andet emne, som borgmesteren nævnte overfor Poul Andersen, er de begyndende problemer med at rekruttere personale på social- og sundhedsområdet.

Ferie i Bogense

Poul Andersen bor i Middelfart, og har hidtil været valgt i Folketinget af kredsen der. Efter sammenlægningen af valgkredsene er han også blevet Nordfyns socialdemokratiske kandidat.

- For mig er det meget vigtigt at kende det område og de mennesker, jeg repræsenterer, slutter Poul Andersen, som også har tænkt sig at henlægge årets campingferie til Bogense.

Pia

Poul Andersen vil være sit lokalområdes repræsentant i Folketinget.
Annonce
Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce