Annonce
Kerteminde

Lokalkendte Boris overtager købmand og grillbar med kæresten: Vil sælge sine populære fiskeretter

Rene "Boris" Mohr og Maj-Britt Holst Bahnsen tager for alvor fat på Fynshoved Camping til april. Foto: Mette Louise Fasdal
Til april er det René "Boris" Mohr og kæresten, Maj-Britt Holst Bahnsen, der overtager forpagtningen af købmanden og grillbaren på Fynshoved Camping.

Fynshoved: - Mener du det?

Da René "Boris" Mohr ringede til Morten Møller for at sige til ham, at han gerne vil overtage forpagtningen af både købmanden og grillbaren på Fynshoved Camping, var han noget skeptisk og troede først, at Boris, der er kendt for at være lidt af en spøgefugl, lavede fis med ham.

Men Boris lavede ikke skæg. Sammen med sin kæreste, Maj-Britt Holst Bahnsen, vil han gerne skyde nyt liv i både købmanden og grillbaren på campingpladsen, som Morten Møller driver sammen sin kone, Marie Okholm Møller.

Annonce

Campingparret har overtaget styringen af pladsen på "Hovedet" efter Marie Okholm Møllers forældre. Dermed er det nu tredje generation, der har pladsen, for det er oprindeligt Marie Okholm Møllers mormor og morfar, der for 59 år siden besluttede at dyrke turister på jorden i stedet for lupiner og frøgræs.

I ni år havde Boris fiskehus i Jollehavnen i Kerteminde, hvor fiskefrikadeller, røgede sild, laks og makrel røg over disken, men i 2019 besluttede han sig for at sælge forretningen for at hellige sig mere tid til familien i Dalby.

Nu har han så alligevel så meget tid ved siden af sit arbejde med byggefirmaet, Boris Byg, at han gerne vil kaste sig ud i et nyt eventyr, når han har fri fra arbejde.

Ingen konkurrent

Fiskehuset blev solgt til Jona Viggosdottir og Thrainn Haraldsson, som siden har kørt forretningen videre med bragende succes. Og Boris understreger også, at selv om han udover almindelig grillmad kommer til at sælge nogle fiskeretter i grillbaren på "Hovedet," som senest blev forpagtet af Mike Johnsen, skal Fynshoved Købmand og Grill, som stedet skal hedde, ikke være nogen konkurrent til fiskehuset i Kerteminde.

Maj-Britt Holst Bahnsen og Rene "Boris" Mohr (tv) glæder sig til at samarbejde med Marie Okholm Møller og Morten Møller på Fynshoved Camping. Foto: Mette Louise Fasdal

- Jeg vil sælge mine panerede fiskefileter og min Søstjerne (Boris' variant af et stjerneskud, red.), siger Boris, der også vil sørge for at få en røgovn, så han ind i mellem kan sælge røget fisk.

Marie Okholm Møller glæder sig over, at det fra skærtorsdag næste år, hvor grillbaren åbner på campingpladsen, bliver muligt at købe fiskeretter.

Vi vil rigtig gerne samle folk her og vil finde lidt på hen ad vejen og håber så også, at lokalsamfundet bakker op.

Rene "Boris" Mohr

- Jeg har altid syntes, at det er mærkeligt, at jeg kan stå her på campingpladsen og nærmest kaste en håndbold i vandet til begge sider, og så er det ikke muligt at købe fisk her, siger hun.

Boris' kæreste, Maj-Britt Holst Bahnsen, kommer til at passe købmandsbutikken. Forretningen skal uden for sæsonen have en ordentlig overhaling, så den bliver mere up-to-date til 2. april, hvor den åbner. Dagen inden - 1. april - er der reception i butikken.

Annonce

Købmand får et løft

Maj-Britt Holst Bahnsen er uddannet pædagog og arbejder i øjeblikket i en vuggestue i Nyborg. Det job har hun sagt op med udgangen af dette år, så hun kan komme i sving med at forskønne butikken.

Butiksliv er ikke helt uvant for hende, for hun er uddannet i tøjkæden Vero Moda og er fuld af ideer til, hvad der kan gøre købmandsbutik mere attraktiv for kunder - ikke blot fra campingpladsen, men også fra sommerhusene omkring pladsen.

Blandt andet kommer købmanden til at sælge bake off-brød, to go-kaffe, bland selv-slik og lækker is.

- Gode råd til, hvad der ellers kan sælges, er også velkomne, smiler Maj-Britt Holst Bahnsen, der sammen med Boris også satser på, at der skal være nogle specialting på hylderne som lokale lækkerier.

Annonce

Vil samle folk

Parret planlægger også en blomsterdag, hvor de køber en container med blomster og sælger ud, og der skal også være en dag med koncert.

- Vi vil rigtig gerne samle folk her og vil finde lidt på hen ad vejen og håber så også, at lokalsamfundet bakker op, siger Boris.

På sigt bliver det muligt at følge med på Fynshoved Købmand og Grills Facebook-side, som Maj-Britt Holst Bahnsen skal have oprettet.

Da der efter al forventning kommer til at blive tryk på, når først campingsæsonen sætter ind, kommer parret til at mangle folk - både over og under 18 år. Så hvis du allerede nu ved, at du kunne have lyst til at give et nap med både i købmandsbutikken og grillen, hører de gerne fra dig.

- Vi skal nok bruge en syv-otte stykker, siger Maj-Britt Holst Bahnsen.

Du kan kontakte hende på mail majjuul@hotmail.dk eller på telefon 27843326. Du kan også gives Boris et kald på telefon 51961747.

Annonce
Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Jeanette Sandberg om SF-kollegas exit: - Det er urimeligt overfor vælgerne, at Mulle hiver sit mandat ud af partiet

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

Odense

Naboer vidste bedre end kommunen - uønsket endestation droppet: - Det kunne vi godt have fortalt dem

Odense

Slut med soft opening: Nu åbner børneuniverset Ville Vau, og det nye H.C. Andersens Hus er i fulde omdrejninger

For abonnenter

Fem spørgsmål til coronaeksperten: Skal vi være bange eller glade for Omikron-varianten?

Odense For abonnenter

Da rådhustårnet i Odense var i fare for at styrte sammen: En skandale ramte byrådet

GOG For abonnenter

Svingende GOG henter alligevel - igen - et point i topopgør

Odense

Første uheld: Letbanen støder sammen med personbil under testkørsel

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Indland

Kør tidligt, kør forsigtigt eller hold bilen hjemme: Det bliver en rigtig, rigtig våd onsdag

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Faaborg-Midtfyn

Yildirim åbner nyt pizzeria: Én ting på menuen er han særlig stolt af

Annonce