Annonce
Nordfyn

Lokalhistorie: Fire lørdage med fortællinger om Otterup

Det er Otterup Museum, der sammen med Otterup Lokalarkiv og Nordfyns Erhverv og Turisme står for de lokale fortællinger og en udstilling i det tidligere turistkontor fire sommerlørdage. Arkivfoto: Jens Wognsen
Annonce

Otterup: Lørdag den 11. juli og de kommende tre lørdage kan du kombinere indkøbsturen i Otterup med en fortælling om Otterups historie, huse og virksomheder.

Det er Otterup Lokalarkiv, Otterup Museum og Nordfyns Erhverv og Turisme, der står for fortællingerne, der er gratis og ikke kræver tilmelding. Det er bare at møde op klokken 10 ved det gamle rådhus over for hotellet, klokken 11 ved Otterup Museum ved kirken eller klokken 12 ved biblioteket.

Lørdag den 11. klokken 10 åbner Otterup Museum desuden en udstilling i det lokale ved biblioteket, der tidligere husede turistinformationen.

Der er fire temaer på udstillingen: Fotografiapparater og historien om Otterups gamle fotograf Carl Andreasen, fortællingen om karetmageren på Klintebjergvej, der bliver til et nyt boligområde, lidt om genforeningen i anledning af 100-året for begivenheden, og endelig rummer udstillingen effekter fra urmagerværkstedet, der lå på hjørnet af Søndergade og Jernbanegade frem til midten af 1960'erne.

Udstillingen kan også ses udefra, men de kommende fire lørdage er der mulighed for at komme ind og studere den nøjere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce