Annonce
Kerteminde

Lokalerne er alt for store: Nordea flytter fra 853 til 110 kvadratmeter

Nordea har haft filial her i Langegade i ni år. Nu er det snart slut. Foto: Mette Louise Fasdal
Nordea-filialen i Kerteminde flytter i slutningen af januar i nye og mindre lokaler.

Kerteminde: Fredag 24. januar er den sidste dag, hvor du som kunde i Nordea kan ordne dine bankforretninger i filalen i Langegade i Kerteminde.

Nordea, som har haft en filial i Kerteminde siden 2006, flytter nemlig i nye lokaler på Marinavejen i Kerteminde - oven over Egmose, hvor Yogamohr senest havde yogastudio.

27. januar vil bankmedarbejderne igen være klar til at tage imod i de nye omgivelser

- Det har været presserende et stykke tid, at vi skulle finde nye lokaler. Her i Langegade sidder vi i for store lokaler i forhold til det, vi gerne vil, fortæller filialdirektør i Kerteminde, Kasper Helding Hansen.

Han fortæller, at bankfilialen i Langegade er på 853 kvadratmeter, og det er for stort i forhold til det behov, som medarbejderne har, og det behov, som kunderne har i forhold til deres daglige brug af banken.

Samtidigt er de lokaler, som Nordea har nu, og som filalen rykkede ind i 2010, da den overtog Fionia Bank, også meget nedslidte.

- Vi vil gerne have noget nyt og lækkert. Derfor har vi kigget med lys og lygte efter en brugbar og god placering for banken.

Det synes Kasper H. Hansen, at den lokale filial nu får på Marinavejen.

- Det er en central placering og uden de store omrokeringer både for os selv og for kunderne. Nu kommer vi ned på nogle kvadratmeter, der er mere retvisende i forhold til vores antal af medarbejdere, siger filialdirektøren og fortæller, at de nye lokaler er på 110 kvadratmeter.

- Vi ser også muligheden her for at åbne en spritny afdeling. Det glæder vi os til, og det er jeg også sikker på, at vores kunder kommer til at tage godt imod.

Annonce
Filialdirektør i Kerteminde, Kasper Helding Hansen, ser frem til at rykke ned på Marinavejen. Foto: Mette Louise Fasdal

Tilgængelighed for alle er vigtigt

Filaldirektøren mener også, at banken udsigtsmæssigt får et af byens flotteste mødelokaler.

- Det er jo bare et ekstra plus, at vi har fundet nogle gode lokaler, som stadig er central og med gode muligheder for parkering.

De nye banklokaler ligger på førstesal, men Nordea har tænkt tilgængelighed ind i den nye placering.

- Vi har sørget for, at der kommer en ny trappe, som alle kan tilgå, hvor der er elevator-hejseværk på. Så selv om man er dårligt gående, er der mulighed for at blive fragtet op.

- Vi ønsker jo ikke at fratage vores kunder eller nye kunder muligheden for at komme op til os. Derfor agter vi selvfølgelig også at investere i de nye lokaler, og det er blandt andet, at alle har mulighed for at komme op til os, siger Kasper Helding Hansen.

Selv om Nordea rykker til nye lokaler i Kerteminde, ændrer det ikke på åbningstiderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce