Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokale talenter i europæisk samarbejde

Akademiet for Talentfulde Unge trådte fredag officielt ind i ECHA. Det skete i Budapest. Privatfoto.

Akademiet for talentfulde unge får europæisk blåstempling

Annonce

Faaborg: Akademiet for Talentfulde Unge trådte fredag officielt ind i ECHA ? European Council of High Ability, en paraplyorganisation for professionelle europæiske talentcentre. Akademiet i Region Syd har base på gymnasiet på Sundagervej i Faaborg.

Ambitionerne for talentudvikling er høje. Derfor er målet i Akademiet for Talentfulde Unge at fastholde og videreudvikle positionen som en af landets førende udbydere af et højt profileret, bredt sammensat talentudviklingsprogram. Optagelsen i ECHA og modtagelsen af det prestigefyldte ECHA-certifikat er en anerkendelse af de gode resultater Akademiet for Talentfulde Unge har leveret gennem snart 10 år.

- Hver dag viser de unge talenter os i stigende grad, at de målrettet forfølger deres mål og drømme også selvom, det kan være krævende. Vi er utrolig glade for at blive del af ECHA, og dermed et fællesskab og miljø, der understøtter vores vision om til hver en tid at tilbyde de bedst mulige vilkår for unge talenter i Danmark, udtaler sekretariatschef for ATU Syd, Janne Hansen.

I en almen gymnasieklasse sidder gennemsnitligt to elever, der kan og vil mere med deres læring. For at sikre, at disse elever ikke bliver skoletrætte og demotiverede, er talentudvikling afgørende. Forskning viser samtidig, at talentudvikling er vigtig, fordi de talentfulde unge inspirerer klassekammerater, medstuderende og lærere. En styrket talentindsats er også et løft i bredden.

Akademiet for Talentfulde Unge består af tre landsdækkende afdelinger, der tilbyder et bredt program til talentfulde unge. (pcb)

Certifikatet som bevis på, at Akademiet for Talentfulde Unge, er en del af den europæiske organisation. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce