Annonce
Middelfart

Lokale samler underskrifter ind mod byggeri på olielager i udkanten af Strib

Niels-Erhard Sørensen og Lydia Krag Hansen har siden lørdag været rundt i lokalområdet for at samle underskrifter ind mod det planlagte byggeri på det tidligere olieberedskabslager i udkanten af Strib. Privatfoto
Annonce

Røjleskov: Niels-Erhard Sørensen har i et læserbrev i avisen den 18. november udtrykt sin store utilfredshed med planerne om boligbyggeri i op til seks etager på det tidligere olieberedskabslager ved Brændeskov og Røjleskov i udkanten af Strib.

Niels-Erhard Sørensen mener, byggeriet vil ødelægge dyrelivet på grunden, hvis skoven fældes. Han mener heller ikke, at der bør bygges højhuse på grunden, som han mener, er en unik naturperle.

Den lokale gartner, der er født og opvokset i Røjleskov og har boet der langt hovedparten af sit liv, nøjes ikke med sit læserbrev, som han også har sendt til formanden for Teknisk Udvalg, Regitze Tilma (V), i forbindelse med den igangværende høringsfase.

Han tog lørdag også initiativ til en underskriftsindsamling. Med hjælp fra blandt andre den lokale Lydia Krag Hansen har han ved at besøge husstande i Strib, Brændeskov og Røjleskov i øjeblikket godt 100 underskrifter mod byggeriet.

- Og der kommer flere, for vi bliver ved, ind til høringsfasen slutter på søndag, siger han.

Underskriftsindsamlingen er delt op i to, hvor folk kan sige nej til højhuse på grunden og ja til at bevare skoven på grunden.

- Alle skriver under på begge ting, og vi bliver rigtig godt modtaget, for der er mange i lokalområdet, som er imod byggeplanerne, siger Niels-Erhard Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce