Annonce
Nyborg

Lokale- og Anlægsfonden rykker til Nyborg om få uger

Direktøren for Lokale- og Anlægsfonden, Ebsen Danielsen, var i strålende humør, da planerne for fondens flytning blev offentliggjort på et pressemøde i foråret 2019. Arkivfoto: Michael Bager
Det er ikke kun den nye bypark i Nyborg, der er blevet forsinket. Det samme er Lokale- og Anlægsfondens flytteplaner. Men midt i august er man klar til at flytte ind i destilleriet på havnen, forudser direktør.
Annonce

Nyborg: Først hed det sig, at Lokale- og Anlægsfonden ville flytte fra København til renoverede lokaler ved Nyborg Destilleri inden udgangen af 2019.

Siden blev datoen skubbet til slutningen af foråret 2020.

Ingen af delene kom til at holde stik. Men nu er man så langt i processen, at det er lige op over.

Selv vurderer fondens direktør, Esben Danielsen, at man kan tage springet midt i august, altså indenfor ganske få uger.

- Jeg selv og alle mine medarbejdere er pakket i flyttekasser. I slutningen af denne uge skal vi på besigtigelse i Nyborg for at se, hvor langt håndværkerne er kommet. Som jeg har fået det fortalt er de i gang med den sidste finish. Hvis alt går vel, kan vi rykke ind et sted mellem den 10. og den 15. august, det vil sige lige om lidt, konstaterer han.

Da det blev offentliggjort, at Lokale- og Anlægsfonden skulle flytte til Nyborg som led i den daværende regerings plan for udflytning af statslige arbejdspladser, var der en enkelt medarbejder, der valgte at sige op.


Jeg selv og alle mine medarbejdere er pakket i flyttekasser.

Esben Danielsen, direktør for Lokale og Anlægsfonden


Resten, hvoraf flertallet bor i Københavns-området, mens enkelte har adresse på Fyn, er ifølge Esben Danielsen gået med til at rykke fra det indre København og til den anden side af Storebælt. I alt drejer det sig om cirka 15 medarbejdere.

Lokale og Anlægsfonden er en selvejende institution under Kulturministeriet.

Fonden, der udvikler og rådgiver om byggeprojekter og fysiske faciliteter indenfor fritidslivet, kunne sidste år fejre 25 års jubilæum. Det blev markeret med en fest på Bastionen. I Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Fyn

Suverænt fynsk DM-guld fredag aften

Annonce