Annonce
Nordfyn

Lokale fodboldklubber vil fusionere

Bestyrelserne i Morud IF og Veflinge G&IF har bakket om en fusion på seniorplan. Nu skal DBU Fyns bestyrelse tage stilling til, om det kan lade sig gøre. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Morud IF og Veflinge G&IFs bestyrelser har besluttet at slå de to seniorafdelinger sammen. Nu skal DBU Fyns bestyrelsen afgøre, om det kan lade sig gøre.
Annonce

Morud: 14. januar var der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i fodboldafdelingen i Morud IF, hvor forslaget om en delvis fusion med Veflinge G&IF var på dagsordenen.

- Der var 100 procents opbakning til det i Morud IF. I Veflinge er der også blevet afholdt en generalforsamling, og her har man også bakket helt op om det. For nogle år siden var vi lidt i problemer på vores seniorniveau i forhold til at kunne stille med to hold, og lige pt. er det Veflinge, der har lidt problemer. Det giver derfor rigtig god mening at slå de to seniorafdelinger sammen i vores to nabobyer, oplyser Chresten Clemmensen, formand for fodboldafdelingen i Morud IF.

Mogens Rasmussen, formand i Veflinge G&IF, siger om fusionen:

- 16. januar var der til vores generalforsamling fuld opbakning til sammenlægningen. DBU Fyns bestyrelse skal nu afgøre, om fusionene kan lade sig gøre. Jeg har været i Odense og aflevere alle ansøgningsskemaer, og så må vi se, hvornår DBU Fyn får behandlet sagen.

Veflinge G&IF har i dag et seniorhold i Serie 3, mens Morud IF har et i Albaniserien og et i Serie 3.

Her ses de forskellige formænd for nogle af afdelingerne i Morud IF. Chresten Clemmensen, som ønsker at stoppe som formand i fodboldafdelingen, ses i midten. Han fortsætter dog i bestyrelsen. Foto: Privat
Annonce

Søger ny formand

Chresten Clemmensen, der har været formand for bestyrelsen i fodboldafdelingen i Morud IF i fem år, har besluttet at trappe lidt ned. Han stopper som formand men fortsætter i bestyrelsen.

Da Chresten Clemmensen i sin tid blev formand var det en nødløsning, da ingen andre ville bestride posten. Nu er fem år gået, og han håber derfor på, at der står en afløser klar i kulissen.

- Vi har en velfungerende bestyrelse, som har behov for ny inspiration til at bringe fodbolden godt videre. Der tilbydes en mentor-ordning, således at den kommende formand støttes i alt det, der måtte være behov for, fortæller Chresten Clemmensen.

Morud IF rummer blandt andet en fodbold-, tennis-, gymnastik-, friluftsbad-, fitness- og håndboldafdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce