Annonce
Læserbrev

Lokaldebat: - Vi sætter stor pris på, at Staurby Skovs hovedveje fejes

Lokaldebat: Forleden bemærkede jeg et læserbrev rettet mod strukturen i og plejen af Staurby Skov. Indlægget indeholdt rosende omtale af skovens struktur, udvikling og pleje.

Samtidig rejstes en kritik af renholdelse af skovens stier i form af fejning af blade fra stierne. Skribenten mente, at det forekom som et indgreb i naturens orden. Samtidig forekom aktiviteten at være spild af ressourcer til økonomisk ugunst for skatteyderne. Endvidere mente skribenten, at skovens personale måtte føle sig misbrugt til sådanne unødvendige gøremål.

Vi er et seniorægtepar som med vores hund dagligt en-to timer frekventerer Staurby Skov. Vi føler en udtalt anledning til at rose skovens ledelse og medarbejdere for det store arbejde, der synligt og med omtanke, lægges i skovens udvikling og pleje. Vi kan færdes i et helt unikt stykke natur, som er flot struktureret, løbende udviklet og altid velplejet. Tilsvarende gør sig gældende for Hindsgavl-skovene.

Vi sætter stor pris på, at skovens ”hovedveje” med passende intervaller fejes. Denne foranstaltning vidner om overordentligt stort fokus på naturens pleje til glæde for skovens brugere. Har man absolut behov for at have blade og lignende under fødderne, så byder skoven i øvrigt på gode muligheder herfor.

Fra mit aktive arbejdsliv erindrer jeg følgende ordvalg: ”Er du glad og tilfreds med forholdene, så fortæl det til andre - har du forhold at påtale, så sig det til den ansvarshavende.” Kritiske betragtninger af omhandlende karakter forekommer det unødvendigt at præsentere for avisens læsere.

Staurby Skov ligger mellem Middelfart og Strib. Arkivfoto: Peter Leth Larsen
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce